Hackerii au compromis 7 milioane de conturi Dropbox, iar acum cer companiei bani pentru a nu divulga secretele. Cei de la Dropbox neagă acest incident, dar pirații Internetului au început să divulge conturi și parole. Sfatul meu este să mergeți pe site și să vă schimbați detaliile de log-in. Dacă mai folosiți undeva e-mailul și parola de la Dropbox, schimbați-le.

dropbox hacked

Dropbox, serviciu de stocare online în Cloud, unul din primele de acest gen lansate la nivel mondial, este foarte popular. Și eu aveam un cont acolo, l-am schimbat rapid azi. Problema este că nu știm dacă hackerii au fost blocați sau au în continuare acces la detaliile conturilor.

Oficiali ai Dropbox spun că aceste conturi și parole au fost obținute prin aplicații third-party. Este o scuză la modă acum, și cei de la Snapchat au avut o problemă similară și zic că nu sunt ei de vină, ci aplicațiile altora.

Hackerii au postat pînă acum 400 de conturi și parole, pentru a demonstra că le-au accesat datele. Așa că o schimbare în conturi este binevenită acum.

Pirații internetului spun că vor începe să publice și fișierele personale din conturile utilizatorilor dacă nu se sunt îndeplinite cerințele. Exact ca în cazul Snapchat.