Nu doar Warcraft, ci și Hearthstone sau Call of Duty vor fi ecranizate, cei de la Activision Blizzard au anunțat crearea unui studio de filme care să susțină popularizarea jocurilor video.

Hearthstone_G+_BG-1

Primul film realizat de compania de jocuri video va fi Skylanders Academy, bazat pe unul dintre titlurile lor care îmbină jocul video cu o serie de jucării dedicate care pot fi cumpărate din magazin. Skylanders sunt super-eroi care apără lumea lor de forțele răului, evident.

Apoi vor încerca să facă o serie de filme bazate pe Call of Duty, care a avut succes masiv ca joc video. Probabil depinde de realizare și de capacitatea de a reda povestea din spatele jocului într-un mod atractiv pentru micul ecran.

Filmul Warcraft este realizat împreună cu Legendary Studios, dar acum cei de la Activision vor să culeagă toate roadele muncii… Vestea vine la scurt timp după ce Activision a anunțat că va cumpăra King, producătorul Candy Crush.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!