Honor 8X, despre care știm că vine în România, a fost lansat oficial la Praga, iar prețul său începe de la 1.299 lei pentru varianta 4GB RAM/64GB stocare. Prețul Honor 8X pentru varianta 4GB RAM / 128GB stocare este de 1.499 lei.

Honor 8X

Honor 8x

Smartphone-ul Honor 8X folosește tehnologia nouă chip-on-film, vine într-un un corp de sticlă și are ecran cu marginile subțiri. Acest model combină design-ul modern cu dotările tehnice bune. Honor 8X are un ecran FullView cu diagonala de 6.5-inch care atinge un raport display/corp de 91%. Dispune de o cameră foto cu inteligență artificială, tehnologie GPU Turbo pentru jocuri video și are un corp de sticlă aurora cu textură dublă de 2.5D și efect de tip “grating”. Honor 8X va fi disponibil în România începând cu 25 octombrie la prețul de 1.299 RON pentru 4GB RAM+64 GB sau 1.499 RON pentru 4GB RAM+128 GB. Honor 8X va fi disponibil în trei variante de culoare albastru, negru și roșu (foto).

Honor 8X are ca principale caracteristici:

  • Ecran mare de 6,5 inci cu o claritate excelentă: Honor 8X este echipat cu un display Notch Full-View 2.0 de 6,5 inci, având un format de imagine 19.5:9 și un corp de 5,5 inci și 7,8 mm. Acesta se apropie de raportul 21:9 utilizat de cinematografe, permițând utilizatorilor să se bucure de imagini impresionante pe un smartphone elegant.
  • Raport ecran/corp de 91% într-un corp subțire: Raportul ecran/corp este important pentru design-ul unui smartphone. Honor utilizează tehnologia avansată de tip chip-on-film (COF) și un Design Antenna brevetat, pentru a restrânge lățimea marginii inferioare la 4,25 mm și pentru a obține un raport ecran/corp de 91%, întrecând astfel cele mai multe smartphone-uri flagship.
  • Concept minimalist de design cu înclinație pentru estetică: Honor 8X este prevăzut cu un cadru metalic în mijloc și are un corp de sticlă aurora cu textură dublă de 2.5D și efect de tip “grating”, oferind un aspect elegant și o suprafață netedă la atingere. Design-ul cu o gradare paralelă este construit din 15 straturi și generează reflecții diferite în funcție de unghiurile din care este privit. Utilizatorul își poate exprima stilul și propria personalitatea, alegându-și culoarea care i se potrivește cel mai bine, dintre albastru, negru și roșu.
  • Protecție pentru ochi: Există o preocupare din ce în ce mai mare față de expunerea la lumina albastră a ecranelor dispozitivelor electronice. Honor 8X adoptă o nouă generație a modului Eye Comfort, certificat de TüV Rheinland, care poate reduce radiația albastră emisă de ecrane și previne oboseala ochilor. De asemenea, smartphone-ul dispunde de tehnologia de afișare pentru lumina solară și cea de noapte, care permite utilizatorilor să vadă ecranul cât mai clar în lumina soarelui și crește confortul utilizării telefonului înainte de culcare.

Modelul a fost lansat în cadrul unui parteneriat cu Red Bull. Honor este un brand al Huawei, poziționat ca fiind pentru tinerii activi, pasionați de tehnologie și de design.