Honors 8X ajunge în Europa și va fi disponibil curând și în România, conform unui comunicat oficial. Este unul dintre modelele bine dotate și cu preț bun ale companiei chineze.

Honor a anunțat astăzi lansarea smartphone-ului Honor 8X, care combină design-ul modern cu tehnologiile avansate. Honor 8X vine cu un ecran FullView de 6.5-inch care atinge un raport display/corp de 91%, o cameră foto cu inteligență artificială, tehnologia GPU Turbo de la telefoanele de top Huawei și are un corp de sticlă 2.5D.

Honor 8X va fi disponibil începând cu mijlocul lunii octombrie, la un preț care îl va poziționa alături de principalii săi competitori din industrie.

Honor 8X se adresează tinerilor care își doresc un smartphone care să le îndeplinească toate novoile și care să le fie mereu la îndemână. Cu acest dispozitiv, utilizatorii pot trăi mai eficient, rapid, inteligent, depășindu-și limitele impuse.

Cel mai nou smartphone Honor reflectă atitudinea îndrazneață și design-ul distinctiv ale brandului prin tehnologiile sale excepționale, design-ul minimalist remarcabil și calitatea sofisticată a modelului. Având o abordare științifică în ceea ce privește estetica, Honor 8X atinge echilibrul perfect dintre funcționalitate și frumusețe, aspect nemaiîntâlnit pe piață.

Honor 8X oferă performanță și experiențe remarcabile utilizatorilor, la un preț accesibil. Acesta face ca utilizarea unui smartphone flagship să devină accesibilă mai multor persoane, revoluționând industria de telefoane mobile, pentru a deveni cel mai bun smartphone din gamă în anul 2018.

Detalii tehnice

Procesor: Kirin 710 octa core
Memorie : 4 GB RAM
Ecran: 6.5″ (16.51 cm)
Stocare: 64 GB
Camera foto: 20 MP
Baterie: 3750 mAh

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!