Honor a lansat smartphone-ul Magic5 Lite, cea mai recentă apariție Lite din seria Magic. Dispozitivul dispune de un ecran OLED curbat, cu rată de refresh de 120 Hz, o baterie de mare capacitate și platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 695 5G. Disponibil la un preț accesibil, Magic5 Lite este pregătit să facă tehnologia mai accesibilă. Este disponibil în România începând de astăzi, 15 februarie 2023, la un preț recomandat de 1.799 de lei.

HONOR_Magic5 Lite

Ecranul curbat OLED cu diagonala de 6,67 inch suportă o rezoluție de 2400×1080 pixeli și afișează până la 1,07 miliarde de culori. Dispozitivul oferă un raport ecran-corp de 93% și o experiență de vizionare captivantă, atât pentru divertisment, lucru sau studiu. Pentru jocurile în care sunt necesare reflexe rapide, utilizatorii vor aprecia capacitatea de reacție a ecranului, care suportă o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz și o rată de eșantionare tactilă de 300 Hz. Ținând dispozitivul cu o singură mână, HONOR Magic5 Lite oferă un sistem de prevenire a atingerilor greșite, activat de tehnologia AI.

Certificat de TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră, ecranul smartphone-ului HONOR Magic5 Lite este ușor de privit și dispune de tehnologia PWM 1920Hz dimming care previne fenomenul de pâlpâire a ecranului, atenuând și mai mult oboseala ochilor ca urmare a utilizării prelungite.

Inspirat din seria Magic, modelul Lite are pe partea din spate un design al camerei sub forma unui inel circular Matrix Star Ring, care captivează privitorii în timp ce îi captează. Inelul Matrix Star Ring deține o cameră principală de 64MP, o cameră Wide de 5MP și o cameră Macro de 2MP care le permite utilizatorilor să își surprindă viața de zi cu zi prin fotografii și videoclipuri care pot fi împărtășite cu prietenii și familia prin simpla apăsare a unui buton.

În ciuda faptului că are o grosime de doar 7,9 mm și o greutate de 175 g, Magic5 Lite dispune de o baterie ultra-mare de 5100 mAh care suportă până la 29 de ore de streaming YouTube Music, 24 de ore de streaming pe YouTube, 19 ore de navigare pe TikTok, până la 21 de ore de explorare a rețelelor sociale sau 11 ore de jocuri, printr-o singură încărcare, devenind dispozitivul perfect pentru utilizatorii care preferă să rămână activi pe tot parcursul zilei, fără să se îngrijoreze că rămân fără baterie. Cu doar 30 de minute de încărcare, HONOR Magic5 Lite oferă 12,5 ore de streaming video, scutindu-i pe utilizatori de grija descărcării bateriei.

Dispunând de cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 695 5G, Magic5 Lite oferă performanțe solide pentru aplicațiile de productivitate și divertisment. Experiența utilizatorului este îmbunătățită și mai mult de HONOR RAM Turbo, care permite smartphone-ului să utilizeze o secțiune a spațiului de stocare ca RAM pentru a menține mai multe aplicații active pentru un multitasking mai eficient.

Rulând sistemul de operare Magic UI 6.1 bazat pe Android 12, HONOR Magic5 Lite este prevăzut cu un Motor Anti-aging care minimizează degradarea performanței în timp pentru a asigura o experiență de utilizare constantă și inteligentă. Dispunând de HONOR Share și Multi-Screen Collaboration, HONOR Magic5 Lite permite transferuri rapide de fișiere și multitasking eficient pe toate dispozitivele HONOR, inclusiv smartphone-uri, laptopuri și tablete, aducând utilizatorilor o productivitate de neegalat.

Conceput pentru un public preocupat de design, Magic5 Lite este disponibil în trei culori uimitoare: Titanium Silver, Emerald Green și Midnight Black. Începând de astăzi, 15 februarie 2023, HONOR Magic5 Lite va putea fi achiziționat de la operatori și retaileri la un preț accesibil începând cu 1,799 lei.