Am urmărit prezentarea Huawei la IFA Berlin 2020: a început cu exemple de acte de responsabilitate anunțate de companie de la începutul acestui an. Ideea principală a fost că Huawei rămâne dedicată pieței de pe bătrânul continent. Și focusul este pe clienții principali.

Conferința online Huawei la IFA Berlin 2020 a fost susținută de Walter Ji, președinte pe Europa al Huawei Consumer Business Group (CBG).

În prezentarea sa, Walter Ji a spus că Huawei se va concentra asupra modului în care inovațiile tehnologice sunt transformate în produse finale, astfel încât mai mulți consumatori să poată beneficia de tehnologie, de AI. El a spus la un moment dat că va împărtăși planurile Huawei pentru creșterea în continuare în Europa și modul în care compania va continua să servească consumatorii săi europeni care aleg și au încredere în tehnologia Huawei. Dar nimic concrect nu a fost anunțat.

„La Huawei, suntem încântați să împărtășim viziunea și angajamentul nostru pentru Europa după 2020 și ce înseamnă acest lucru pentru milioanele noastre de clienți europeni”.

Niciun alt detaliu nu a fost dat despre afacerile Huawei, planuri privind 5G sau alte tehnologii de următoarea generație. Era așteptată prezentarea măcar în formă de concept a planurilor privind procesorul Kirin 9000 sau măcar a opțiunilor Huawei privind procesoarele după introducerea restricțiilor americane mai recente.