Compania chineză a anunțat azi disponibilitatea Huawei Y5P și Huawei Y6P, împreună cu tableta ieftină Huawei MatePad T8.

Huawei Y5p

Oficialii companiei cred că sunt terminale bune pentru elevi, iar tableta este pentru educație digitală. Modelele au prețuri speciale în cadrul campaniei Family Week. Astfel, tableta MatePad T8 poate fi achiziționată cu un discount de 200 lei până la finalul lunii iunie, prețul normal fiind de 649 lei pentru versiunea Wi-Fi a tabletei, respectiv 749 lei pentru modelul LTE.

Telefoanele Huawei Y5p sau Huawei Y6p vin și ele cu un discount de 200 lei, prețul pentru Huawei Y5p fiind de 399 lei, respectiv 599 lei pentru Huawei Y6p.

Telefoanele din Seria Y sunt dotate cu ecrane care protejează vederea, astfel că experiența de utilizare devine sigură și confortabilă pentru copii. În plus, ambele dispozitive dispun de un ecran generos. Huawei Y5p se bucură de un display FullView de 5,45 inch, în timp ce Huawei Y6p este echipat cu un display Dewdrop de 6,3 inch cu rame înguste, oferind un raport ridicat ecran-corp de 88,4%. Experiența unui ecran mai mare și dotat cu tehnologii de protecție a ochilor este ideală pentru copii, mai ales pentru momentele în care participă la cursurile online, citesc sau vizionează un videoclip.

În cazul unei alternative a telefonului mobil, din categoria tabletelor, MatePad T8 reprezintă o alegere interesantă pentru copii. Tableta este un tovarăș ideal pentru activitățile de învățare sau de relaxare ale copiilor, datorită aplicației Kids Corner, concepută pentru a le oferi un mediu potrivit. Opțiunile de control parental le permit părinților să gestioneze cu ușurință conținutul și aplicațiile disponibile, dar și timpul pe care copiii îl pot petrece în fața dispozitivului.

Fără Google, dar cu AppGallery

Din păcate noile modele nu au acces la servicii Google sau la magazinul de aplicații Google Play. Telefoanele din Seria Y dispun de AppGallery preinstalat, cel de-al treilea magazin internațional, din care copiii își pot descărca aplicații utile. Biblioteca virtuală vine cu securitate și protecție completă. Sistemul de evaluare a vârstei utilizatorilor oferă un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru ei.

AppGallery acordă o atenție sporită zonei de educație, tocmai pentru a le oferi copiilor posibilitatea de a învăța de pe ecranul telefonului. Dacă vor să învețe o limbă străină, aplicații utile precum Mondly sau Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language, le pot deveni buni profesori virtuali.