Huawei Y6p 2020 este un telefon cu funcții avansate și performanțe deosebite, disponibil la un preț accesibil. Huawei Consumer Business Group a anunțat astăzi lansarea oficială a Seriei Y, noile smartphone-uri care se alătură portofoliului HUAWEI, precum și noua tabletă MatePad T8 care va fi disponibilă în curând.

huawei Y6p

Huawei Y6p 2020 dispune de un ecran Dewdrop de 6,3 inch , vine cu EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare bazat pe Android 10. Dar desigur, este fără Google Play și fără Google Mobile Services, va trebui să vă descurcați cu Huawei AppGallery.

O singură încărcare Huawei Y6p suportă până la 32 de ore de redare video și 20 de ore de navigare pe internet 4G. Suportă tehnologia AI Power Saving care poate detecta aplicațiile de fundal care consumă cea mai multă baterie, oprind automat programele cu un consum anormal de energie. Huawei Y6p dispune de o cameră triplă care include o cameră principală de 13 MP, o cameră cu unghi larg de 5 MP și un senzor pentru profunzime de 2 MP. Aceste trei camere oferă o calitate deosebită a fotografiilor. În plus, camera frontală de 8 MP este îmbunătățită cu algoritmi avansați de înfrumusețare, pentru selfie-uri reușite.

Alte detalii Huawei Y6p 2020

Huawei Y6p poate rula cu ușurință mai multe aplicații datorită memoriei RAM de 3 GB și oferă o stocare de 64 GB. Funcția Simple Mode creată pentru eficiență mărește pictogramele și dimensiunile fontului, pentru o interfață mai simplă, în timp ce Party Mode permite utilizatorilor să înlănțuiască wireless pe mai multe dispozitive, pentru a crea un sistem de sunet multi-channel.

În total, App Gallery conține peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Huawei Y6p este disponibil în trei finisaje contemporane: Midnight Black, Phantom Purple și Emerald Green. Dintre acestea, variantele Phantom Purple și Emerald Green dispun de un panou rafinat pe spate.

Prețul recomandat pentru modelul Y6p (2020) este de 799 lei. Va fi la precomandă de mâine, la prețul promoțional de 599 lei.