Cauți o husă Samsung Galaxy A52s? Ai nimerit fix unde trebuie. Îți arăt mai jos cum să alegi husă de telefon și care este cea mai bun husă A52s.

husa A52s

Nu merge și fără husă?

Păi, nu prea merge. Husele de telefon vă protejează dispozitivul de lovituri, zgârieturi și căderi. În general, când este ținut în buzunar, în geantă sau în borsetă se atinge de obiecte precum monede, chei, substanțe care curg, plus praful aferent. Pe birou sau în mașină, telefonul este în pericol de cădere. Poate nu cade de foarte sus, poate e ferit de mochetă sau cauciuc. Dar poate cădea și pe gresie. Pe ciment. Pe pietre decorative. În nisip la plajă și așa mai departe.

Diferitele huse de telefon oferă diferite niveluri de protecție împotriva loviturilor, unele sunt mai rezistente, cu două straturi, care absorb cantități mai mari de forță decât husa standard. Unele acoperă ecranul, altele nu. Unele sunt protejate la apă/praf, altele nu.

Dar toate oferă totuși un anumit nivel de protecție împotriva unor astfel de accidente. Ele pot feri terminalul mobil în diverse scenarii. Sigur, unele proaste pot provoca, de asemenea, daune și zgârieturi. De-asta husele pentru telefon trebuie alese pentru a se potrivi perfect. Trebuie inspectate și curățate regulat, mizeria și murdăria pot fi prinse între carcasă și telefon.

Sfatul meu este să alegeți o husă bună.

Cum aleg o husă telefon?

În primul rând, trebuie să se potrivească perfect și nu aproximativ. Este recomandată o folie de ecran cu protecție suplimentară. Nu aplicați folia acasă, chiar dacă vă credeți îndemânatici. Oamenii dintr-un magazin GSM o aplică mai bine, plus că acolo aveți garanție dacă apare ceva. Și nu costă mai nimic.

Husa de telefon ar fi ideal să acopere ecranul. Pentru că deseori telefonul poate cădea cu display-ul în jos. Dar unele protejează altfel: au margini sau colțuri ridicate, astfel încât ecranul nu atinge solul. Iar spatele fiind mai greu face ca telefonul să cadă mai des pe partea din spate. Îmi plac și husele cu inel de control, ții telefonul mai relaxat și nu îl mai scapi atât de des.

Aș alege o husă care în interior este moale, nu zgârie materialul telefonului. Nu îl lovește prea tare în caz de impact. Dar aș alege să acopere și ecranul. Precum cea de pe locul unu de mai jos. Dar repet, sunt ok și celelalte.

Top 5 huse A52s

Nu degeaba Galaxy A52s este foarte popular acum. Modelul midrange este mai ieftin și mai performant decât Galaxy A53 de anul ăsta. Iată mai jos cinci huse de protecție pentru Samsung Galaxy A52s 5G.

  1. Husa Samsung Galaxy A52s Dux Ducis Book Type Blue – este acoperită la exterior cu piele ecologică de cea mai bună calitate. Are suportul realizat din gel moale. Protejează telefonul și stă fixă pe el. Gelul nu vă zgârie telefonul la introducerea și scoaterea din husă și asigură o protecție deosebită la șocuri. Este prevăzută cu decupaje pentru camerele foto și porturile telefonului. Dispune de un slot pentru carduri bancare. Închiderea se efectuează magnetic. Am ales special culoarea albastru, pentru că îmi place.
  2. Hybrid Slim Black CUBZ – protecție desăvârșită din două piese pentru Samsung Galaxy A52s. Husa hibridă specială, o husă de calitate marca CUBZ. Alcătuită dintr-o parte interioară din silicon și o parte exterioară din plastic tare (ABS). Partea interioară din silicon absoarbe șocurile și vibrațiile iar partea exterioara din plastic vă protejează telefonul de zgârieturi și căzături. Husa poate fi folosită și ca suport / stand de birou.
  3. Hybrid Ring Kickstand Blue CUBZ – husă telefon hibridă realizată din gel TPU la interior și plastic la exterior pentru Samsung Galaxy A52s. Protejează-ți telefonul de șocuri și zgârieturi cu husa Hybrid Ring Kickstand de la CUBZ. Ușurează utilizarea telefonului folosind o singură mână. Ideală pentru selfie-uri. Te ajută să-ți montezi în siguranță telefonul la un suport auto magnetic (nu este inclus).
  4. IMAK Anti Drop Grey – husă Samsung Galaxy A52s 5G cu colțuri ranforsate pentru protecție superioară la căzături. Husa transparentă pune în evidență design-ul telefonului. TPU superior anti-îngălbenire. Ușor de aplicat pe telefon datorită materialului moale. Protecție pentru camera foto prin marginile ieșite în relief. Colțuri ranforsate cu efect de airbag. Colțurile conțin pungi de aer ce amortizează socul căzăturilor pentru a-ți ajuta telefonul să rămână intact atât la exterior cât și la interior.
  5. Hybrid Anti-Fall Black / Red CUBZ – husă premium cu margini din gel TPU și spate din plastic pentru Samsung A52s.
    Are margini înalte pentru a vă proteja ecranul în momentul în care așezați telefonul cu fata în jos. Butoane tactile realizate cu precizie pentru a vă oferi o apăsare precisă. Husa a fost proiectată pentru a absorbi și disipa șocurile în interiorul ei înainte că acestea să ajungă la telefon.

Cea mai bună husă Samsung Galaxy A52S

Mie personal mi se pare Book Folio Carbon Fiber Blue CUBZ cea mai bună husă A52s. Are și aspect premium, materiale de calitate și funcționalitate avansată. Este realizată din piele ecologică. Oferă o protecție foarte bună pentru uzura de zi cu zi într-o husă subțire. Carcasa care cuprinde și tine telefonul este realizată din plastic rigid. Acoperă marginile, spatele și ecranul telefonului dumneavoastră pentru o protecție completă. Și poate fi poziționată ca stand pentru vizionarea filmelor și a jocurilor video.