HyperX a lansat la Gamescom noua generație de căști pentru gaming HyperX Cloud Alpha. Sunt primele care aduc tehnologia dual chamber, oferă o calitate sporită a sunetului pentru a îmbunătăți experiența de gaming pe PC, consolă și mobil.

HyperX Cloud Alpha

HyperX Cloud Alpha păstrează ADN-ul generației precedente de căști HyperX, sporind confortul din timpul sesiunilor lungi de gaming. De asemenea, căștile redau un sunet bogat, texturat, capabil să recreeze spațiul înconjurător.

Prezentate în permieră la Gamescom 2017, căștile Cloud Alpha au fost echipate cu tehnologia HyperX dual chamber pentru a reda fidel sunetul în timpul jocului, cu o frecvență și un timbru unic. Cuprinzând difuzoare de 50mm, tehnologia dual chamber permite separarea bass-ului de tonurile joase și înalte, creând un sunet dinamic care îmbunătățește experiența de joc. Cloud Alpha este creat pentru a oferi confortul suprem pentru sesiunile lungi de gaming, cu spuma de memorie HyperX, cu un design mai lat al benzii pentru cap, care conține o piele mai moale, mai flexibilă, cu un cadru din aluminiu rezistent și ușor. Căștile dispun de un cablu detașabil din aluminiu, cu control audio in-line, permițându-le gamerilor care se joacă pe consolă să ajusteze volumul și să taie sonorul direct de pe cablu. Căștile sunt compatibile cu o gamă largă de platforme, precum PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One1, Xbox One S1, Mac, Mobile2, Nintendo Switch și cu sistemele de realitate virtuală cu porturi de 3.5 mm. Oferindu-le jucătorilor un plus de claritate a vocii și sunet excelent pentru comunicarea în echipă, Cloud Alpha a obținut certificări TeamSpeak și Discord.

Gamescom este cel mai mare eveniment pentru dezvoltatori de gaming, iar HyperX este sponsorul primului turneu major de eSports PUBG. HyperX oferă un portofoliu complet de accesorii folosite de gameri profesionisti din întreaga lume la competiții și gama sa completă de produse – inclusiv noile Cloud Alpha – va fi folosită pe 80 de platforme de gaming în cadrul PUBG Invitational, competiție în care gamerii concurează pentru premii în valoare de $350,000. Căștile Cloud Alpha sunt fi expuse la Gamescom între 22 – 24 August în Koln, Germania. HyperX este amplasat în Game Industry Business Lounge, care face parte din Gamescom Business Area.

Căștile Cloud Alpha vor fi lanste pe 25 septembrie la prețul recomandat de 449 lei.