Un incident a afectat sâmbâtă diminează clienții Raiffeisen Bank din România, dar și cei care călătoreau în lume și aveau carduri Raiffeisen. Din cauza unei pene de curent plățile nu au funcționat, nu a mers site-ul companiei, dar nici serviciul de call-center.

De apreciat viteza cu care banca a reacționat pe pagina de Facebook, deși este sâmbătă dimineața. Întrebarea pe care o pun clienții este dacă Raiffeisen Bank are un sistem de backup sau generator în cazul penelor de curent. Reprezentanții companiei spun pe Facebook că există, atunci de ce nu a pornit în dimineața aceasta… Se investighează încă problema.

Aparent, la ora actuală problemele s-au rezolvat, dacă apar noi probleme, să le semnalați rapid, pentru că merge și site-ul și serviciul Call-Center.

Deși site-ul Raiffeisen Bank a fost repus în funcțiune, nu există informații privind acest incident. Deocamdată doar mesajele de pe Facebook.

UPDATE 9:58: site-ul este functional. Vom reveni si acolo cu update-uri. Lucram la remedierea aplicatiilor de internet si mobile banking.
UPDATE 9:23: Incepand cu ora 9:20 puteti suna si primi consultanta de la colegii nostri din Call Center (*2000).
Tranzactiile prin card, ATM si POS functioneaza de la ora 9:00.
Lucram la remedierea: site Raiffeisen bank si aplicatii online banking.
UPDATE 9:00: tranzactiile prin card, ATM si POS functioneaza, in acest moment.
Lucram, in continuare, la remediere: call-center, site Raiffeisen Bank si aplicatii online banking
In urma penei de curent de astazi, din nordul capitalei, intampinam un incident din cauza caruia, momentan, nu functioneaza urmatoarele servicii:
– call-center
– aplicatiile online banking
– tranzactii cu cardul sau prin ATM
Lucram la remedierea cat mai rapida a situatiei si vom reveni cu update-uri.
Ne cerem scuze pentru neplacerile create.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!