Instagram a depășit Twitter ca număr de utilizatori, după ce compania a fost preluată de Facebook. Sunt circa 400 de milioane de utilizatori pe Instagram și rețeaua pasionaților de fotografie începe să devină instrument de marketing utilizat mai des.

Photo by Justin Sullivan/Getty Images

Practic numărul de utilizatori s-a dublat comparat cu martie 2014. În ultimele 9 luni au adăugat 100 de milioane de utilizatori noi.
E drept că numărul de conturi spam și numărul de roboți care postează chestii a crescut de asemenea. Dar este la fel de adevărat că poți găsi conținut de calitate dacă îți plac călătoriile, mașinile sau alte genuri de fotografie. Contul meu este aici.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Twitter are circa 316 milioane de utilizatori la nivel global, dar rețeaua de micro-blogging și-a pierdut din influență și nu a găsit încă un model de monetizare clar. Au apărut reclame și pe Twitter, dar nu au pus la punct un mecanism clar de targetare, ceea ce afectează performanțele și rezultatele finale.

Facebook o duce bine, au 1,44 miliarde de conturi, iar luna trecută au avut 1 miliard de utilizatori într-o singură zi.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!