Vodafone a sprijinit renovarea și modernizarea laboratorului de informatică din Academia de Studii Economice din București. Noul laborator are o capacitate de 27 de locuri și a fost complet dotat cu mobiler și echipamente noi constând în calculatoare, un videoproiector și un ecran pentru proiecție.

Parteneriatul cu Academia de Studii Economice din București face parte din inițiativa Vodafone România ce vizează sprijinirea mediului academic din România și a procesului de pregătire practică a studenților. În același context, compania va implementa și Programul Marketing Academy, care constă într-o serie de sesiuni de pregătire susținute de o echipă de profesioniști Vodafone România, fiind dedicat studenților interesați de o viitoare carieră în marketing sau în domenii conexe. Programul, bazat pe un concept de învățare interactivă, va fi organizat la sediul companiei.

Studenții ASE București pot de asemenea să se înscrie în Programul Discover, un program de dezvoltare profesională accelerată pentru tinerii cu potențial și să devină Management Trainee în cadrul diferitelor departamente Vodafone România. Acesta se adresează în special studenților masteranzi și absolvenților și oferă oportunități de expunere internațională, în cadrul grupului Vodafone.

ASE București este universitatea cu cea mai bună reputație în rândul angajatorilor din România, conform clasamentului internațional QS World University Rankings 2018. Acest fapt este confirmat și de sondajele proprii, efectuate în rândul absolvenților, care arată că 71% dintre aceștia își găsesc un loc de muncă în domeniul studiilor urmate sau în domenii conexe în primele trei luni de la absolvire. ASE București oferă posibilitatea de a urma programe de licență, masterat și doctorat în limbile română, engleză, franceză și germană. Cu un număr de peste 22.000 de studenți, înscriși în cele 12 facultăți ale universității, ASE București este liderul învățământului economic superior și de administrație publică din România, care își asumă rolul complex de pol regional de educație și cercetare stiințifică avansată la nivelul Europei Centrale și de Sud-Est. Mai multe informații sunt disponibile pe www.ase.ro.