Lansarea iPhone 6S va avea loc în cadrul unui eveniment oficial Apple pe 9 septembrie. Deocamdată nu este confirmat oficial de Apple, dar sunt mai multe zvonuri în acest sens. Primele informații au fost date de BuzzFeed, iar apoi Cnet a confirmat teoria.

iPhone 6S via 9to5mac
iPhone 6S via 9to5mac

Lansarea iPhone 6 a fost anul trecut tot pe 9 septembrie. Noile terminale, cu ecrane mari, au reușit să readucă Apple în topul vânzătorilor de smartphone-uri și au generat probleme masive pentru Samsung, HTC, Microsoft și alți competitori care au suferit scăderi semnificative.

Lansarea iPhone 6S rămâne deocamdată cu întrebarea: ce ar putea aduce nou Apple, ce ar putea genera noi vânzări record? Deocamdată în afară de o baterie cu autonomie foarte mare este greu de spus ce anume ar mișca vânzările.

Este posibil ca la evenimentul din septembrie să fie lansată și noua versiune iPad Pro cu display de 12.9 inch, deși în mod tradițional Apple avea un eveniment în octombrie pe tema tabletelor.

iPhone 6S și 6S Plus nu vor aduce noutăți hardware sau de design, ci doar îmbunătățiri diverse la nivel de software și modul de utilizare al unor aplicații. Probabil se va lansa cu noul iOS, chiar dacă actualizarea va fi adusă și pe celelalte terminale cât de curând.

Există și zvonuri privind un refresh pentru Apple TV, un produs la care compania americană

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!