Am urmărit lansarea oficială Samsung Galaxy Note 8 și am adăugat mai jos toate informațiile oficiale. Exact cum spuneam, foarte multe zvonuri cunoscute anterior au fost confirmate oficial, aveți aici detalii, păreri și preț. Modelul va fi disponibil în magazine din 15 septembrie, așa că pe 31 august vă aștept pe blog să vă prezint noul Samsung Galaxy 8 după întâlnirea de la IFA Berlin. Avem și prețul Galaxy Note 8.

Update:

Detalii tehnice oficiale

– 6.3-inch AMOLED display 2.960×1.440 pixeli (521ppi)
– Qualcomm Snapdragon 835 / Samsung Exynos Octa core
– stocare de 64 / 128 /256 GB
– MicroSD (până 256GB)
– memorie RAM 6GB
– cameră foto duală pe spate / 12MP camera + OIS (Dual Pixel AF, f/1.7 + f/2.4)
– cameră foto selfie de 8 megapixeli
– mufă de căști 3.5 mm jack
– 3.300 mAh
– Android 7.1.1 Nougat
– IP68 – rezistent la apă și praf
– încărcare wireless
– NFC , Samsung Pay
– USB Type-C
– Bluetooth 5.0
– LTE Cat. 16
– Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac
– căști AKG în cutie
– body 162.5 x 74.8 x 8.6mm, 195g
– senzori: accelerometru, barometru, senzor de amprentă, giroscop, sensor geomagnetic, hall, monitor cardiac, sensor de proximitate, RGB light sensor, sensor iris, sensor de presiune

Am urmărit evenimentul online pe site-ul Samsung, dar și un live text pe Engadget.

Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat

Așteptarea este mare pentru un nou flagship care să confirme faptul că Samsung poate produce un telefon fără probleme. Anul trecut au avut o groază de probleme cu Note 7, dar și așa au existat fani care au refuzat să returneze produsele și vroiau cu orice preț să cumpere unele, chiar cu riscul unor explozii. Galaxy Note s-a dovedit un succes, deși la începutul seriei părea doar un alt phablet cu ecran foarte mare. Între timp, ecranul de 5.7 inch a devenit chiar obișnuit, iar noul Note are un ecran Infinity Display doar cu puțin mai mare decât cel de la Galaxy S8 Plus.

Cred că Samsung simt și ei presiunea publicului și vor lansa un smartphone foarte bun, fără probleme tehnice importante. Deja există primele articole cu păreri, primele hands-on cu Note 8. De asemenea, a fost tesat de Cnet. La eveniment, DJ Koh, este pe scenă și prezintă istoria Note. “Concurenții au ignorat succesul S Pen”, zice el. Dar de asemenea, Samsung a apreciat suportul primit din partea fanilor, care nu au vrut să renunțe la Note. Le-au mulțumit acestora de mai multe ori. Datorită lor continuă seria Note, se pare.

Șeful diviziei de mobile Samsung povestește despre fanii Note. Cam 85% au spus că sunt mândri de telefonul lor, cel mai bun smartphone folosit vreodată, iar 85% spun că recomandă cu căldură Samsung Galaxy Note prietenilor lor. La ora actuală, modelele smartphone cu ecran mare continuă să fie segmentul cu cea mai mare creștere a vânzărilor, spune șeful Samsung Mobile.

Justin Denison urcă pe scenă pentru a prezenta detaliile Samsung Galaxy Note 8. Camera foto duală este cea mai mare noutate pentru Samsung, care a rezistat acestui trend aproape doi ani. Au adaptat și partea de software pentru a lucra cu ambii senzori pentru a obține detalii impresionante.

Există niște îmbunătățiri pentru S Pen, dar nu are microfon cum s-a auzit la un moment dat. Prima noutate este că mesajul scris cu S Pen poate fi trimis ca animație, pentru a fi mai distractiv (Live Messages). Mesajul este în format standard, recunoscut de alte aplicații, nu au mai inventat ei alt format (yey!). Revine Memo Screen Off, poți să scrii pe telefon cu ecranul închis și poți edita mesajele. Poți consuma 100 de pagini de notițe fără să deschizi ecranul Note 8. Poți să scrii sau să desenezi cu degetul de asemenea.

Samsung a realizat o rețea socială a pasionaților de desen cu S Pen, Penup. Sunt acum 2.7 milioane de utilizatori ai acestui site.

Samsung insistă cu asistentul digital Bixby. Apropo, cu ultima actualizare a venit și Bixby Voice pe Galaxy S8 Plus. Acum, versiunea de Note 8 are câteva actualizări. Știe să recunoască niște comenzi automate, de exemplu, în prezentare a apăsat tasta Bixby, a rostit *Food Photo*, iar asistentul a deschis camera foto, a realizat o poză cu setările Food și a salvat poza în albumul Food. A rostit de asemenea *Good Night* și telefonul a intrat automat în modul Do Not Disturb. Bixby Voice ar trebui să țină minte unde ai parcat mașina, conform prezentării.

Samsung Galaxy Note 8 este compatibil cu Samsung Dex, poți astfel să ai un birou dedicat, fără laptop, fără genți grele, fără altele. Dar ai nevoie de tastatură și mouse, poți opta pentru unele ultra-portabile.

Nu lipsește nici Samsung Knox, dar și autentificare cu amprentă, recunoașterea facială, scanner de iris.

Galerie foto

samsung galaxy note 8 launch event live text
Sursa foto.