Acer anunță disponibilitatea noilor dispozitive din gama ConceptD în România.

  • laptopurile Acer ConceptD 3 sunt disponibile în România în 5 configurații, la prețuri de la 7.199 lei;
  • laptopurile Acer ConceptD 3 Ezel sunt disponibile în România în 2 configurații, la prețuri de la 7.999 lei;
  • laptopurile Acer ConceptD 3 Ezel Pro sunt disponibile în România în 3 configurații, la prețuri de la 8.799 lei;
  • laptopurile Acer ConceptD 7 sunt disponibile în România în 2 configurații, la prețuri de la 13.499 lei;
  • monitorul ConceptD CM2241W este disponibil în Romnânia la prețul de 2.249 lei;

Laptopuri Acer ConceptD în România

Acer anunță disponibilitatea în magazinele partenerilor din România a gamei de dispozitive ConceptD special concepute pentru creatorii de conținut. Noua suită cuprinde gama de notebook-uri ConceptD 3 și ConceptD 7, inclusiv notebook-urile convertibile ConceptD 3 Ezel și Ezel Pro, pentru creatorii aflați mereu în mișcare și monitorul ConceptD CM2 cu diagonală de 24”, pentru profesioniștii în grafică.

Seria ConceptD include o varietate de dispozitive care se potrivesc nevoilor creative ale profesioniștilor din întreaga lume, de la studenți în design și pasionați de YouTube, la designeri CAD, editori video, ilustratori și animatori grafici.

Acer ConceptD 3

Laptopurile performante din seria ConceptD 3 au un design elegant, atemporal și permit munca și creativitatea mobilă. Cu o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore, noile dispozitive oferă creatorilor flexibilitatea de a edita și de a-și prezenta lucrările oriunde s-ar afla. Modelele disponibile în România sunt echipate cu procesoare Intel Core până la i7-10750H, grafică NVIDIA Quadro T1000 sau GeForce GTX 1650/1650Ti, memorie RAM până la 16GB și stocare pe un SSD cu capacitate de până la 1TB. Special create pentru a gestiona cu ușurință toate proiectele 2D sau 3D și pentru a oferi o acuratețe incredibilă a culorilor, laptopurile ConceptD 3 au ecrane FHD de 15,6” cu validare PANTONE.

Acer ConceptD 7

Echipate cu un procesor Intel Core i7 din a 10-a generație pentru performanțe premium și grafică NVIDIA GeForce RTX™ 2080 SUPER sau NVIDIA Quadro RTX 5000, noile laptopuri ConceptD 7 disponibile în România permit creatorilor de conținut să accelereze editarea video până la 6K RED în timp real și oferă performanțe superioare de randare. Ecranul de 15,6” 4K UHD, validat PANTONE, a fost proiectat special pentru creatorii de conținut oferind o gamă largă de culori de 100% din spațiul de culoare Adobe RGB și o precizie de culoare Delta E <2 remarcabilă.

Porturile includ Thunderbolt 3 și MiniDP pentru conectarea a până la trei ecrane externe și caracteristici Killer DoubleShot Pro pentru o conexiune WiFi puternică și stabilă.

ConceptD 3 Ezel și Ezel Pro

Creativitatea te poate găsi oriunde, iar ConceptD îţi este alături oricând e nevoie. ConceptD 3 Ezel Pro este suita de instrumente versatile şi creative concepută pentru creatorii aflaţi în deplasare și care oferă o autonomie a bateriei de până la 18 ore. Complet convertibil, uşor şi performant, acesta este dotat cu un afişaj tactil FHD de 15,6” cu validare PANTONE care are propriul stylus andocabil pentru a te bucura de un nou nivel al procesului de creaţie, oriunde vrei să mergi.
Modelele ConceptD 3 Ezel disponibile în România sunt echipate cu procesoare Intel Core până la i7-10750H și grafică până la NVIDIA GeForce GTX1650, iar modelele din seria ConceptD Ezel Pro sunt echipate cu procesoare grafice NVIDIA Quadro T1000. Acest lucru înseamnă că notebook-urile sunt suficient de puternice pentru a gestiona nu numai desenele sau schițele, ci și animația sau modelarea 3D – totul la un nivel de zgomot de sub 40dBA.

Monitor ConceptD pentru design profesionist

Creatorii de conținut au nevoie de o acuratețe a culorilor mai mare decât ceea ce monitoarele clasice pot oferi, de aceea Acer a creat monitoarele din seria ConceptD. Dispunând de o precizie de culoare remarcabilă Delta E <1 și un finisaj modern, monitorul CM2241W disponibil în România are o diagonală de 24” și design ZeroFrame.
Design-ul şi claritatea vizuală merg mână în mână cu o rată de refresh de până la 75 Hz şi timp de răspuns VRB de 1 ms, pentru a oferi elemente vizuale mai clare, mai puţine suprapuneri de cadre şi mai multe unghiuri de vizualizare, pentru experienţe de creaţie impresionante.

Seria ConceptD CM2 vine cu ErgoStand, un suport ergonomic care poate fi înclinat, rotit, pivotat şi care permite ajustarea înălţimii monitorului cu uşurinţă, pentru a descoperi poziţia potrivită în orice context. În plus, designul cu eliberare rapidă îţi permite să separi monitorul de suportul său şi să îl montezi pe un suport de perete VESA, în funcţie de situaţie.