Toshiba a anunțat două modele noi de laptopuri business: Satellite Pro A50-C și Satellite Pro R50-C , cu dotări și funcții speciale pentru cei din companii. Pro A50-C este versiunea premium, pentru performanță și securitate, toate modelele seriei beneficiind de Toshiba Reliability Guarantee. Satellite Pro R50-C este o versiune mai accesibilă.

Satellite_Pro_A50-C_full_product_02_with_win10

Toshiba Satellite Pro A50-C are display 15.6 inch, vine echipat cu procesoarele Intel Core până la modelul de top din a 5-a generație (Core i7). Se poate opta între HDD rapid sau SSD, în timp ce echiparea cu plăci grafice merge până la Nvidia GeForce 930M cu 2 GB VRAM. Se poate opta între ecrane HD sau Full HD.

Laptopul Toshiba Satellite Pro A50-C beneficiază și de Reliability Guarantee – promisiunea că, în cazul puțin probabil al unei defecțiuni, utilizatorul va putea beneficia de o reparație gratuită și returnarea completă a banilor. Acest model a trecut testele H.A.L.T (Highly Accelerated Lifestyle Test) realizate de către institutul German independent TÜV Rheinland .

ads

Modelul Satellite Pro R50-C are configurații accesibile, cu procesoare până la Intel Core i3 din generația a 5-a, cu grafică Intel HD Graphics 5500. O baterie cu durata de viață de până la 8 ore, plus că include taste numerice și un ecran HD non-reflexiv, care asigură productivitatea necesară profesioniștilor, oriunde s-ar afla.

Satellite Pro A50-C și Satellite Pro R50-C vor fi disponibile în Europa începând cu al treilea trimestru al anului 2015.