Toshiba a anunțat două modele noi de laptopuri business: Satellite Pro A50-C și Satellite Pro R50-C , cu dotări și funcții speciale pentru cei din companii. Pro A50-C este versiunea premium, pentru performanță și securitate, toate modelele seriei beneficiind de Toshiba Reliability Guarantee. Satellite Pro R50-C este o versiune mai accesibilă.

Satellite_Pro_A50-C_full_product_02_with_win10

Toshiba Satellite Pro A50-C are display 15.6 inch, vine echipat cu procesoarele Intel Core până la modelul de top din a 5-a generație (Core i7). Se poate opta între HDD rapid sau SSD, în timp ce echiparea cu plăci grafice merge până la Nvidia GeForce 930M cu 2 GB VRAM. Se poate opta între ecrane HD sau Full HD.

Laptopul Toshiba Satellite Pro A50-C beneficiază și de Reliability Guarantee – promisiunea că, în cazul puțin probabil al unei defecțiuni, utilizatorul va putea beneficia de o reparație gratuită și returnarea completă a banilor. Acest model a trecut testele H.A.L.T (Highly Accelerated Lifestyle Test) realizate de către institutul German independent TÜV Rheinland .

Modelul Satellite Pro R50-C are configurații accesibile, cu procesoare până la Intel Core i3 din generația a 5-a, cu grafică Intel HD Graphics 5500. O baterie cu durata de viață de până la 8 ore, plus că include taste numerice și un ecran HD non-reflexiv, care asigură productivitatea necesară profesioniștilor, oriunde s-ar afla.

Satellite Pro A50-C și Satellite Pro R50-C vor fi disponibile în Europa începând cu al treilea trimestru al anului 2015.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!