Lenovo a anunțat un portofoliu actualizat de produse, iar vedeta este laptopul de gaming Lenovo Legion Slim 7i. Au prezentat și noi produse din seria Yoga.

Lenovo Legion Slim 7i

Lenovo Legion Slim 7i

Este cel mai subțire și portabil dispozitiv încadrat în categira de gaming, datorită greutății extrem de reduse. Legion Slim 7i este cel mai ușor laptop de gaming cu Nvidia GeForce RTX, disponibil într-o variantă cu ecran de 15 inch, procesor Intel Core i9 HK de generație a 10-a și design din aluminiu, de calitate aerospațială. Noul Legion Slim 7i este un dispozitiv de gaming fin calibrat, pentru a oferi cadre impresionante și timpi de încărcare a jocurilor extrem de reduși.

Lenovo colaborează cu Nvidia pentru a dezvolta noi funcții care cresc atât performanța, cât și puterea laptopurilor cu design Max-Q. Printre noile funcții dezvoltate, se numără tehnologia Advanced Optimus, care permite adaptarea grafică prin schimbul rapid între soluția grafică integrată (pentru sarcini ușoare) și cea dedicata, cu scopul de a extinde semnificativ autonomia bateriei și a obține numărul maxim de cadre pe secundă în timpul jocurilor pe modele cu ecrane Full HD.

Tehnologia Max-Q Dynamic Boost integrată permite echilibrarea în timp real a puterii de calcul a procesorului și a plăcii grafice, permițând comutarea dinamică de putere de la procesor la placă grafică în timpul jocului. Tehnologia evaluează cererea de energie a sistemului și efectuează această comutare doar când este nevoie, fapt ce rezultă în cadre mai clare și experiență de gaming mai captivantă.

Mai puțin voluminos, cu o grosime de doar 17,9 mm și 1,86 kg, noul Lenovo Legion oferă mai multă mobilitate fără să facă compromisuri în ceea ce privește durata de viață a bateriei. Laptopul dispune de o baterie de 71 WHr pentru până la 7,75 ore de viață și funcție Rapid Charge Pro. Inginerii Lenovo au îmbunătățit performanța termică a dispozitivului prin soluții inteligente de flux de aer, parte a sistemului Lenovo Legion Coldfront 2.0.

Utilizatorii au parte de funcții de securitate îmbunătățite, precum cititorul de amprente integrat în butonul de pornire, care permite logarea rapidă în sistem, precum și capacul glisant al camerei video Privacy Shutter. În plus, noul Legion dispune de capacitate de stocare de până la 2TB pe SSD M.2 NVMe PCIe (RAID 0), până la 32 GB 3200 MHz DDR4 memorie RAM și mai multe opțiuni de ecran de 15,6 inci, inclusiv IPS de până la 4K VESA HDR 400 cu Adobe RGB 100%, cu rată de reîmprospătare de 60Hz și luminozitate de 600 de niți.

Lenovo Yoga Slim 9i

Noi modele Lenovo Yoga

Gama Lenovo Yoga cu Windows include laptopul ultra-subțire Yoga Slim 9i (foto) și noul convertibil Yoga 9i de 14 inch, cu design din piele naturală, ambele proiectate pentru a oferi mai multă portabilitate, fără a face compromisuri de productivitate, performanță sau durata de viață a bateriei.

Ambele modele Yoga vor fi disponibile cu procesoare Intel Core de cea mai nouă generație și vor integra placa grafică Intel Xe. Lenovo Yoga 9i va fi disponibil și în varianta cu ecran de 15 inci, procesor Intel Core i9 HK-Seria HK de generația a 10-a și Nvidia GTX 1650 Ti, cu design Max-Q.

Lenovo a dezvoltat noile modele Yoga special pentru utilizatorii care vor să își exprime stilul personal prin laptopul pe care îl folosesc zilnic. Fiecare lid al laptopului este imprimat termic cu sigla Yoga, care mai apoi primește un luciu reflectorizant pentru a-l evidenția. Fiecare dispozitiv în parte este inspectat și testat pentru a rezista uzurii zilnice în mai multe condiții, inclusiv prin expunerea la lumina UV.