Lenovo a prezentat la CES 2022 un ecosistem de gaming în expansiune sub brandul Legion. Cele mai noi laptopuri de gaming oferă un nou limbaj de design și o soluție de iluminare RGB internă. Aduc cele mai recente tehnologii Intel Core, AMD Ryzen și GeForce RTX.

Noutățile Lenovo Legion

Încă de la începuturile sale, Lenovo Legion a dorit să facă experiența modernă de gaming imersivă, dar și mai incluzivă. La CES 2022, Lenovo Legion oferă încă o dată urmărirea jocului și productivității de nezdruncinat gamerilor din toate generațiile și creatorilor de conținut, care acum se pot bucura cu toții în mod universal de divertisment și joc de calitate superioară de la stațiile de luptă de acasă, din dormitoare, din arenele de sporturi esportive – sau practic de oriunde, și, în plus, să arate bine făcând acest lucru.

Primul lot de PC-uri, monitoare, accesorii și software și servicii orientate către gameri din seria 2022 de la Lenovo, pregătite pentru luptă, a fost prezentat astăzi, printre care se numără laptopurile puternice Lenovo Legion 5i Pro și Lenovo Legion 5 Pro de 16 inchi și laptopurile Lenovo Legion 5i și Lenovo Legion 5 de 15 inchi, cu un design rafinat. Noile laptopuri de gaming sunt disponibile cu performanțe de gaming Windows 11, procesoare mobile de ultimă generație de la AMD Ryzen sau Intel Core și până la cele mai recente GPU GeForce RTX Laptop complet echipate.

ads

Inspirate de cercetările efectuate de gameri, aceste noi dispozitive celebrează designul „minimalismului magic” și denotă un salt către o estetică contemporană, cu detalii intenționate, cum ar fi un cuvânt-simbol neclară, ventilație expresivă și iluminare imersivă. O protuberanță a camerei plasată în partea superioară cu comutatorul de oprire eShutter și protecția portului din spate transmit un aspect elegant de putere și performanță care ajută la crearea unei experiențe mai incluzive, axată pe plăcerea jucătorului și pe victorie, nu pe etichete. Împreună cu exclusivități îndrăgite de fanii Legion, cum ar fi termicitatea avansată a noului nivel Legion Coldfront 4.0, vitezele de parcă ar fi un fir de păr și ergonomia îmbunătățită a tastaturii Legion TrueStrike, precum și reglarea optimizată prin Lenovo Vantage pentru jocuri.

Monitoare de gaming

Completează această gamă impresionantă monitorul Lenovo Legion Y25-30, cu latență redusă și stilat, pentru jucătorii serioși care caută un avantaj, și alte două monitoare certificate Eyesafe, Lenovo G27qe-20 și Lenovo G24qe-20, care oferă jucătorilor începători o lumină albastră naturală redusă și o versatilitate clară. Cu astfel de aparate de gaming realizate cu măiestrie, care aduc performanță maximă în sporturile de tip esport, nu este de mirare că Lenovo Legion este PC-ul și monitorul oficial pentru Apex Legends Global Series. Cu toate acestea, chiar și cel mai bun hardware poate fi îmbunătățit cu software-ul potrivit; prezentăm Legion Arena1, noua aplicație de pe dispozitiv de la Lenovo care oferă jucătorilor o modalitate ușoară de a consolida jocurile deținute de pe mai multe platforme într-o singură bibliotecă, în timp ce caută, lansează și joacă jocuri din întreaga lor bibliotecă.

Toate acestea fac parte din viziunea mai luminoasă a Lenovo de a crea un ecosistem de tehnologie Lenovo Legion mai inteligentă, servicii atractive și soluții software conectate, având în centrul său jocul competitiv, deoarece atunci când fiecare secundă contează, experiența este cea care contează cel mai mult.

Lenovo Legion 5 Pro

Toată lumea trebuie să înceapă de undeva: înainte ca un jucător să aibă șansa de a ucide în serie, trebuie mai întâi să se niveleze cu un laptop testat în luptă, cunoscut pentru că oferă performanțe de gaming ridicate, cu o treaptă peste cele obișnuite și conceput pentru a se integra perfect în viața ta. Proiectat pentru a gestiona o grafică de mare putere și testat de terți pentru performanțe maxime, Lenovo Legion 5i Pro și Lenovo Legion 5 Pro, axat pe sporturi sportive, este prima serie de laptopuri de 16 inchi2 din lume cu un ecran de gaming WQHD+ cu rată de reîmprospătare adaptivă de până la 240 Hz3 pentru a vă ajuta să vă ridicați în rang.