Flagship-ul Lenovo Legion Y740 oferă tot ce are nevoie un gamer. Cea mai recentă placă grafică GeForce RTX 2070 Max-Q este disponibilă pe modelul de 15 inch, oferindu-i destulă putere pentru a suporta cele mai noi jocuri. Versiunea mai mare, de 17 inch, oferă și mai multă putere, până la GeForce RTX 2080 Max-Q, un uprade al generațiilor anterioare din seriile GeForce GTX 10.

Lenovo Legion Y740 (15-inch)

Lenovo Legion Y740

Gama Lenovo Legion include modele mai puternice, oferind un plus de performanță. Cea mai recentă gamă pentru gaming Lenovo Legion este mai puternică decât oricând și include și o serie completă de accesorii de gaming și monitoare reinventate.

Dezvoltate special pentru gameri, laptopurile Lenovo Legion au fost îmbunătățite în timp. Anul acesta, aceste laptopuri elegante și moderne au fost optimizate pentru a răspunde performanțelor cerute de gameri. Disponibile cu cele mai recente plăci grafice Nvidia GeForce RTX, procesoare Intel Coren și Windows 10 Home, aceste laptopuri oferă viteze de joc extrem de rapide pentru a suporta cele mai noi jocuri, editare foto și video, maratoane de seriale și filme sau operarea mai multor taskuri simultan. În plus, designul lor este discret, fără leduri sau culori care să atragă atenția.

ads

Ambele variante sunt echipate cu procesoare până la Intel Core i7 de generația a opta, memorie opțională de 32 GB DDR4 2666Mhz și tastatură 100% anti-ghosting Corsair iCue RGB cu sistem de retroiluminare cu peste 16 milioane de opțiuni de personalizare a culorilor. De asemenea, Lenovo Legion Y740 dispune de sistemul de difuzoare Dolby Atmos cu Dolby Sound Radar pentru un sunet bogat, care te pune în acțiune prin difuzoarele speciale dezvoltate de Dolby.

Dacă vreți să evitați blocarea și sacadarea imaginilor, ecranul opțional 144 Hz Full HD (1920 x 1080) de pe Lenovo Legion Y740 cu funcție opțională Nvidia G-Sync a fost conceput pentru a elimina acest lucru. Cu suport pentru Dolby Vision și un ecran mai luminos de până la 500 de niți, Lenovo Legion Y740 va oferi noi dimensiuni divertismentului prin imagini mai clare și mai vii.

Cele mai noi acesorii Lenovo Legion includ:

  • Tastatura mecanică Lenovo Legion K500 RGB și mouse-ul de gaming M500 RGB
  • Seturile de căști de gaming ergonomice Lenovo Legion H500 Pro 7.1 Surround Sound și H300 Stereo
  • Monitoarele elegante Lenovo Legion Y27gq și Y44w pentru o experiență de joc fără întreruperi, ultra-rapidă și captivantă
  • Desktopurile tip Tower Lenovo Legion T730 și T530 și sisteme Cube Legion C730 și C530 cu cele mai noi plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2060

Fiecare dintre aceste produse sunt concepute să ofere viteza și performanța de care au nevoie gamerii pentru a avea succes la cel mai înalt nivel. Știm că pasionații de jocuri sunt diiferiți, elevi sau profesioniști, de aceea am conceput noul portofoliu Lenovo Legion astfel încât dispozitivele să arate la fel de bine într-o sufragerie, dar și într-o sală de conferințe. Această gamă dedicată gaming-ului este menită să facă față celor mai dure provocări tehnice, având în același timp un aspect discret care nu va ieși în evidență. Mai multe informații despre gama Legion puteți citi în articolul Lenovo Legion.