Lenovo lansează în seara asta noua generație Yoga 2014, care cuprinde noi tablete și noi modele de laptopuri hibrid, printre care și Yoga 3 Pro. Evenimentul de lansare este în seara asta, la Londra, împreună cu vedeta lor, Ashton Kutcher. Anul trecut, la Milano, am fost la lansarea oficială a tabletei Lenovo Yoga, un produs care a evoluat mult de atunci. Deja au lansat versiunea 2, cu ecran HD 720. Dar să vedem ce noutăți sunt în seara asta…

Yoga 3 Pro
Yoga 3 Pro

Sursa: Lenovo

Evenimentul oficial a început. Aymar de Lencquesaing este CEO-ul Lenovo pentru zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa). El vorbește despre achizițiile Lenovo, divizia de servere IBM, Motorola. Din ce spune el, preluarea Motorola nu s-a încheiat, dar se va finaliza pînă la finalul acestui an. Lenovo va deveni numărul trei pe smartphone la nivel mondial. Deja, anul acesta, Lenovo vinde mai multe telefoane și tablete decât computere la nivel mondial. Estimarea este de 100 de milioane de unități pe întreg anul 2014.

Yoga 3 Pro

Primul produs nou este Yoga 3 Pro, un laptop cu ecran mobil, care are grosimea unui pix. Testat și făcut să reziste la îndoire, spun oficialii Lenovo. 3200×1800 pixeli rezoluție, 13 inch și cele mai noi procesoare Intel (Core M), 8GB de RAM, 512 GB SSD, baterie care ține 9 ore. Noul model este disponibil și în Champagne Gold sau Orange. Dacă schimbi din modul laptop în cel de stand, știe să deschidă aplicațiile multimedia – video, albume foto etc. Dacă treci în modul tabletă, deschide ebook-reader și alte aplicații de citit. Se adaptează automat la ceea ce folosești tu zilnic.

ads
Yoga Tablet 2
Yoga Tablet 2

Lenovo Yoga 2

După prima versiune Yoga și versiunea HD+ lansată în primăvara acestui an, vine acum o versiune nou regândită și optimizată. Pe lângă versiunile de 8 și 10 inch cu Android, anul acesta au lansat și două modele cu Windows 8.1. Standul tabletei a fost refăcut, așa că stă mai bine pe masă, indiferent de unghi. Ecranul este Full HD acum, are procesor mai puternic și memorie RAM extinsă, stocare mare și tehnologie LTE (4G). Conectarea tastaturii se face tot magnetic, dar acum stă foarte bine conectată la ecran, aproape ca un laptop.

Yoga Tablet 2 Pro este al cincilea produs nou lansat în seara asta. Tableta are un mini-proiector integrat în stand, poate reda un film pe un perete. De asemenea, a trecut la un ecran de 13 inch. Are boxe stereo dolby cu subwoofer și baterie de mare capacitate, 9.600 mAh. Ecranul de 13.3 inch are rezoluție 2560×1440 pixeli, cu autonomie de 9 ore.