LG a anunțat azi oficial că va dezvălui a șaptea generație a seriei G la începutul lunii mai. LG G7 este primul telefon AI, astfel că preia brandul ThinQ.

LG G7 ThinQ va fi lansat pe 2 mai la New York, și pe 3 mai la Seoul. LG va găzdui evenimente de presă pentru prezentarea noului LG G7ThinQ pe 2 mai (EDT), în cadrul Metropolitan West din New York și pe 3 mai (KST) în cadrul I’PARK Mall din Seoul. Acesta va fi primul smartphone din seria G ce adoptă numele ThinQ, creat special pentru identificarea electronicelor de consum, electrocasnicelor și serviciilor LG ce utilizează inteligența artificială pentru a oferi beneficii practice consumatorilor.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Modelul LG G7 ThinQ reprezintă o evoluție pe baza fundației puse de LG V30S ThinQ, primul smartphone LG ce a adoptat AI-ul ca funcție de bază. V30S ThinQ a încorporat tehnologii AI ce îmbunătățeau cele mai des folosite funcții, inclusiv recunoașterea vocală și Vision AI (folosit la simplificarea folosirii camerei foto). Modelul LG G7 ThinQ va oferi o mai bună inter-conectivitate cu alte dispozitive LG precum electrocasnice, televizoare și nu numai.

“Acesta este momentul în care producătorii trebuie să fie foarte atenți la ceea ce își doresc și au nevoie cu adevărat clienții pe smartphone-urile lor,” a declarat Hwang Jeong-hwan, președinte al LG Electronics Mobile Communications Company. “Prin modelul LG G7ThinQ, LG continuă să își respecte promisiunea de a îmbunătăți tehnologiile de bază pentru a răspunde nevoilor din viața de zi cu zi a clienților, totul prin încorporarea unor tehnologii AI ce reprezintă mai mult decât funcții – sunt parte din experiența de utilizare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!