Am văzut azi LG V30S ThinQ, modelul actualizat al terminalului de top sud-coreean care vine cu Inteligență Artificială, noua modă din 2018. Văzusem LG V30 la IFA Berlin și a fost un model foarte bun – comparabil cu S8, noua ediție aduce îmbunătățiri minore și ratează premiera acestui an, noul Snapdragon 845.
Dați play la clip, aștept întrebări și părerile voastre.

LG V30S ThinQ

Nu este nicio surpriză iar, auzisem despre acest model, am primit apoi confirmarea oficială, acum doar m-am întâlnit cu el.

Noutatea cu acest model se presupune că ar fi asistentul digital ThinQ. Sud-coreenii au dezvăluit la CES Las Vegas în ianarie 2018 platforma ThinQ, se pare că este o variantă a Google Assistant optimizată special pentru devicerurile LG. Prima oară a fost anunțată pe televizoarele LG, apoi pe dispozitive smart de acasă, precum boxe și altele, acum de la Mobile World Congress 2018 vine pe telefoanele de top LG.

Nu vă așteptați la mare lucru, știe să preia comenzi vocale în engleză, chiar dacă vorbești aproximativ, probabil și alte limbi, nu știu acum. Identifică obiectele în poze și ajută la camera foto, face traduceri, în mare cam tot ce fac ceilalți asistenți digitali la toate telefoanele. Culmea este că LG ThinQ va fi lansat și pe originalul LG V30 printr-o actualizare ulterioară. LG spune că 32 de comenzi vocale sunt unice pentru acest terminal.

ads

LG V30S ThinQ vine cu ecranul de 6 inch cu format 18:9 care arată excelent, are camera foto duală binecunoscută și la fel de performantă, cameră foto frontală de 5 megapixeli dar are câteva trucuri software interesante, procesor Snapdragon 835, 6GB de RAM și 128GB de stocare internă, baterie de 3.300 mAh. Totul va depinde de prețul de la lansare, cred că oamenii sunt sătui de telefoane de 1000 de euro, dacă va fi lansat la acest preț cota LG va continua să scadă. Dacă este poziționat la preț corect, sub modelele cu Snapdragon 845, atunci se va vinde, fără alte explicații. Pe unele site-uri este listat la 820 de euro, pe altele la 930 de euro. Totul va depinde de preț, cum aflu ceva oficial, vă scriu.

Există și un model LG V30S+ dar care nu are nimic suplimentar, singura funcție fiind capacitatea de stocare de 256GB și probabil un preț mai mare.