Telekom Romania organizează în data de 17 mai 2018 târgul de cariere „Hai #JobLiberare”, în cadrul căruia își va prezenta oferta de poziții vacante în cadrul grupului de companii.

Foto: © Tsyhun | Dreamstime.com

Telekom Romania îi așteaptă pe studenții și tinerii absolvenți dornici să înceapă o carieră în cadrul companiilor din grup cu peste 150 de oferte de muncă disponibile în cadrul mai multor departamente: financiar, tehnic, dezvoltare și întreținere rețea, analiză de business, marketing, vânzări, servicii operaționale, rețeaua de magazine, call center. Astfel, compania oferă numeroase oportunități de angajare pentru specialiști cu formare în domenii diverse, de la Analist Programator, Inginer, Inginer de Sistem IT, Analist Financiar, Business Analyst, Product Manager la Reprezentant Vânzări și Operator Call Center.

Târgul de oferte de muncă organizat de Telekom Romania se va desfășura în Sema Park, Clădirea Atrium House, etajul 2, Splaiul Independenței 319G, București, începând cu ora 10:00 și până la ora 18:00. În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să afle detalii despre activitatea, produsele și serviciile companiei, despre oportunitățile de carieră din cadrul Telekom Romania, despre programele de dezvoltare profesională de care pot beneficia ca viitori angajați și despre pachetul de beneficii pe care compania îl oferă. În plus, în cadrul evenimentului vor putea beneficia de consiliere profesională din partea specialiștilor de la Fundația Telekom Romania.

Candidații vor putea aplica pe loc la job-urile de care sunt interesați și vor putea discuta în detaliu cu specialiștii în recrutare din partea Telekom Romania despre aptitudinile și competențele lor, experiența profesională și planurile de carieră.