Livratorii și șoferii vor deveni salariați: prețuri mai mari pentru Bolt, Uber, Glovo sau Tazz

Negociatorii Uniunii Europene au ajuns un acord care permite reclasificarea a milioane de angajați care lucrează pentru aplicații de transport și livrare de alimente ca salariați, scrie Bloomberg. Noul set de reguli va costa industria câteva miliarde de euro în fiecare an. Acordul provizoriu va cere platformelor să acorde statut de angajat celor 5,5 milioane […]

Locuri de muncă pentru programatori în Cluj

Locuri de muncă pentru programatori în Cluj: Enablon, producător de software ESG, anunță deschiderea unui birou local. Noul centru de cercetare și dezvoltare va accelera procesul de inovare și efortul continuu al companiei pentru crearea unei lumi responsabile, productive și sigure.

Salariile transparente vor produce un nou șoc pe piața muncii din România

Sub incidența impunerii egalității de gen între salarii, o lege votată în aprilie de către Parlamentul European va provoca un impact uriaș pe piața muncii din România cel puțin, printr-una din prevederile care interzic explicit secretizarea ofertelor salariale și obligă firmele să facă publice nivelurile de plată individuale pe diferitele segmente de locuri de muncă.

Locuri de muncă pentru gameri și pasionați de jocuri video

Având aproape două milioane și jumătate de jucători în întreaga lume, industria de gaming înflorește și se bucură de o expansiune uriașă la nivel global, scrie Risco. De la an la an, numărul oportunităților deschise în această industrie crește, inclusiv în țara noastră, datorită numeroaselor studiouri importante care își desfășoară activitatea în centrele importante ale […]

Studenții din Politehnică își găsesc locuri de muncă bine plătite

Rata de angajare în rândul studenților UPB a crescut substanțial după modificarea planurilor de învățământ, când a fost introdusă, acum mai bine de 10 ani, practica obligatorie la finalul anului III, cu o durată de 360 ore. Astfel, aproximativ 60% dintre studenții UPB lucrează în domeniul ingineriei pe care îl studiază și aproximativ 20% lucrează […]

Munca de acasă va deveni noul standard

Potrivit unui sondaj global comandat de Webhelp, 90% dintre respondenți se așteaptă ca în viitor, munca de acasă să devină o componentă permanentă a sistemelor de comunicare cu clienții. Cam 78% iau în calcul să permită celor care lucrează în domeniul serviciilor cu clienții să poată decide de unde doresc să lucreze.
locuri de munca

Vodafone lansează o platformă de locuri de muncă

Vodafone România lansează o platformă de locuri de muncă cu soluții de sprijin adresate persoanelor aflate în căutarea unui job. Ea include orientare și ghidare în carieră, cursuri de specializare și recalificare, acces la servicii medicale în sistemul privat, dar și o ofertă comercială.

Locuri de muncă la Telekom Romania

Telekom Romania organizează în data de 17 mai 2018 târgul de cariere „Hai #JobLiberare”, în cadrul căruia își va prezenta oferta de poziții vacante în cadrul grupului de companii.
wipro automotive

Mașinile autonome sunt aproape: poți fi parte din revoluție

Compania Wipro lucrează la tehnologii pentru mașinile autonome și recrutează în România specialiști IT care să facă parte din următoarea revoluție tehnologică. Probabil în următorii doi ani vom vedea primele mașini autonome complet (Nivelul 5) pe stradă, iar în următorii ani, acest lucru va deveni ceva obișnuit.

Locuri de muncă : Oracle caută specialiști în vânzări

Oracle recrutează 1000 de reprezentanți de vânzări din regiunea EMEA, până la sfârșitul anului. Compania caută următoarea generație de reprezentanți de vânzări ambițioși, determinați și competenți digital, pentru a sprijini dezvoltarea Oracle Cloud Computing.

Dell România va angaja circa 1.000 de specialiști IT

Dell a organizat ieri în România evenimentul anual Dell EMC Forum 2017, iar cu ocazia asta a transmis mai multe mesaje interesante pentru piața locală. Managerul companiei, Valentin Stănescu, a anunțat că vor fi angajați în următoarea perioadă peste 1.000 de specialiști IT – zice ZF.

Zitec recrutează specialiști pentru viitorul sediu din Brașov

Zitec, unul dintre principalii producători români de aplicații online, cu afaceri de 4 milioane de euro în 2016, începe extinderea în ţară, cu un birou în Braşov. Până la finalul acestui an, compania şi-a propus să angajeze peste 20 de braşoveni, pe toate nivelurile de experiență, inclusiv începători.