Locuri de muncă pentru programatori în Cluj: Enablon, producător de software ESG, anunță deschiderea unui birou local. Noul centru de cercetare și dezvoltare va accelera procesul de inovare și efortul continuu al companiei pentru crearea unei lumi responsabile, productive și sigure.
Enablon Cluj

Locuri de muncă pentru programatori

Programatorii care doresc să contribuie la crearea unei lumi mai bune cu ajutorul tehnologiei au acum posibilitatea să se alăture echipei globale a producătorului de software Enablon. Noile locuri de muncă sunt disponibile în Cluj-Napoca, orașul în care Enablon (o companie a Wolters Kluwer) a deschis primul birou din România. Prin noul hub tehnologic, Enablon extinde prezența Wolters Kluwer în Cluj.

Compania produce soluții software pentru ESG (Environmental, Social and Corporate Governance), GRC (Governance, Risk Management and Compliance); EHSQ (Environment, Health, Safety, and Quality) și ORM (Operational Risk Management.

Platforma Enablon Vision – acum disponibilă în versiunea 9.4 – le permite organizațiilor să colaboreze într-un mod nou pentru a gestiona riscurile, construind o fundație proiectată să ofere o viziune cuprinzătoare, la 360 de grade, asupra acestora. În acest mod, Enablon are un impact semnificativ acolo unde contează cel mai mult.

Sute de organizații importante din industrie și milioane de utilizatori din întreaga lume se bazează pe soluțiile Enablon pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, pentru a minimiza riscurile, pentru a spori siguranța angajaților, pentru a preveni producerea unor incidente și pentru a fi în conformitate cu reglementările în vigoare.

Centrul de cercetare și dezvoltare Enablon din Cluj extinde astfel echipa de experți în software din birourile din Franța, Olanda și Chicago.