Horologer, afacerea lui Marius, lansează azi noul site și o nouă poziționare, identitatea lor având acum la bază conceptul de „magazin online de ceasuri elveţiene”.

O realizare Superior Media.

Într-o piaţă în care bătaia se dă mai degrabă pe reduceri şi obiecte achiziţionate pentru statutul social, ei vor să amintească publicului cât de importante sunt mecanismele durabile ale unui ceas. Pentru a ilustra cât mai bine asta, au conceput o campanie de comunicare menită să sublinieze calitatea ireproşabilă a ceasurilor elveţiene, renumite în întreaga lume. Comunicarea este foarte creativă, mi-a plăcut, aşa că am decis să preiau și eu mesajul.

Pasionații de ceasuri preferă mărcile elvețiene, pentru că vor să aibă calitate, fără compromis. Începând de la piesele mecanismului și continuând cu oțelul inoxidabil de calitate superioară, geamuri de safir sau curele din piele veritabilă. Acestor lucruri se adaugă un control riguros al calității și, faptul că, spre deosebire de alte ceasuri, brandurile elvețiene furnizează piese de schimb pentru încă 10 ani după oprirea producției unui model.

În general, profilul clienților Horologer depășește vârsta de 26 de ani și cuprinde profesii din domenii precum avocatură, marketing, brokeraj, inginerie, medicină sau antreprenoriat. Și, de regulă, odată devenit client al magazinului, acesta revine pentru o a doua achiziție. Clienții pot alege dintr-o gamă variată de ceasuri, cu prețuri cuprinse între 600 și 3.400 de lei, dar, în funcție de dorințele acestora, pot fi aduse anumite branduri pe comandă. Cel mai scump ceas pe care l-au vândut în 2017 a fost un model cu preț de 12.000 de lei.

Istoria Horologer

Horologer a luat naștere din pasiune, pe fondul a 20 de ani de experiență în domeniul orologeriei. A pornit în martie 2015, ca un service multi-brand pentru ceasuri elvețiene, iar, în timp, a prins contur ideea unui magazin online, dar și offline. Din vara lui 2016, iubitorii de ceasuri au în Horologer un partener de nădejde, aceștia având de ales dintre branduri elvețiene precum Election, Grovana sau Mondaine și diverse modele care pot fi aduse la comandă. Este o afacere de familie.

Vă invit să dați o tură pe site-ul lor.