Vodafone a deschis un nou magazin în București, pe Splaiul Independențeinnr. 1, aliniat conceptului global de design al grupului Vodafone. În premieră, operatorul oferă posibilitatea persoanelor interesate de produsele și serviciile disponibile să-și programeze online în prealabil vizita în noul magazin.
Update: NU mă sunați, nu sunt eu Vodafone 😀

Astfel, cei care vor opta pentru o programare online – care se efectuează pe site-ul operatorului la secțiunea de magazine – vor fi tratați cu prioritate în momentul în care au ajuns în noul magazin.

Mai mult, persoanele juridice, cu sediul social în București, interesate de portofoliul de servicii dedicate, vor avea posibilitatea de a programa online o întâlnire, la sediul firmei proprii, cu unul dintre consultanții specializați ai Vodafone România.

Magazinul din zona Piața Unirii are o suprafaţă de 80 de metri pătraţi şi dispune de șase puncte de lucru, dintre care cinci pentru persoane fizice și unul pentru persoane juridice. În plus, magazinul oferă clienților un program prelungit de luni până vineri între orele 09:00 și 21:00, iar sâmbăta, între 09:00 și 15:00. Totodată, până la finalul zilei de 19 septembrie 2017, noul magazin își așteaptă vizitatorii cu o serie de oferte speciale.