Messenger.com este noua variantă web a Facebook Messenger, pentru cei care vor să vorbească în browser, dar nu sunt de acord cu aplicația dedicată de desktop. Interesantă decizie după ce pentru smartphone au impus cu forța o aplicație dedicată nedorită. Totuși, se pare că Messenger devine tot mai important pentru Facebook, planurile de viitor fiind interesante.

messenger.com

Sursa: Recode

Vestea bună este că Messenger.com poate fi accesat la fel de bine pe smartphone sau tabletă. Deci există acum o alternativă la aplicație, totuși, nu sunt singur dacă versiunea web e cea mai bună alegere.

Pentru moment vor lăsa activ și chatul din Facebook pe browser, dar parcă văd că în câteva luni începe nebunia cu please use Messenger.com cu forța. Sper să nu fie cazul, dar nici nu putem exclude această idee.

Probabil că vor separarea platformei de Messenger pentru ca să poată construi acele aplicații suplimentare de care vorbeau zilele trecute. Probabil că aceste aplicații nu vor merge în portalul Facebook actual, ci doar în aplicația de mess dedicată și în varianta web.