Republic of Gamers a prezentat noi produse de gaming în cadrul evenimentului Have It All de la Gamescom 2022. Printre cele mai recente game de produse de gaming prezentate se numără plăci de bază X670E, coolere AIO, surse de alimentare, monitoare de gaming Swift și Strix, routere și alte periferice.

Monitoare de gaming Strix

Monitoare de gaming Strix

Monitoarele pentru jocuri Strix XG32UQ 4K și XG32AQ QHD de 32 de inch utilizează panouri cu tehnologia Fast IPS pentru a oferi un timp de răspuns GTG de 1 ms. Ambele monitoare au rate de reîmprospătare variabile, conformitate DisplayHDR 600 și pot oferi imagini de gaming foarte fluide la o rată de reîmprospătare overclockată de 175 Hz pentru XG32AQ și 160 Hz pentru XG32UQ. Culorile sunt excepționale, XG32UQ acoperind 96% DCI-P3, iar XG32AQ – 95% din gamutul de culoare DCI-P3. În plus, XG32UQ este capabil să redea imagini 4K native la 120 Hz prin HDMI 2.1 atunci când este asociat cu cele mai recente console.

Asus a prezentat ;i monitorul ROG Swift PG27UQR de 27 de inch. Un monitor de gaming 4K care dispune de un panou cu tehnologia Fast IPS pentru un timp de răspuns uimitor de 1 ms (GTG). Suportă imagini 4K native la o frecvență de 160 Hz, pentru un gaming excepțional. Acest monitor compatibil cu NVIDIA G-SYNC este conform DisplayHDR 600 și acoperă 95% din spațiul de culoare DCI-P3. PG27UQR oferă o conectivitate extinsă cu două porturi DisplayPort™ 1.4 cu compresie Display Stream Compression (DSC), două porturi HDMI 2.1 care oferă o lățime de bandă completă de 48 Gbps, împreună cu un hub USB și o mufă pentru căști.

Alte produse de gaming

 • ROG Crosshair X670E Gene oferă performanțe high-end, un set de facilități excepționale și estetica specifică ROG în formatul MicroATX de dimensiuni medii. Din punct de vedere vizual, X670E Gene prezintă un logo ROG alb-negru strălucitor pe masca I/O integrată și o pictogramă ROG pixelată pe radiatorul chipsetului. Accentele LED RGB de pe radiatorul VRM, personalizabile cu Aura Sync, adaugă un strop de culoare.

  Un slot PCIe 5.0 x16 este pregătit pentru cele mai rapide plăci grafice disponibile, iar suportul DDR5 se traduce prin lățime de bandă masivă, viteze ridicate și eficiența energetică excepțională oferită de memoria RAM DDR5 de ultimă generație. Două sloturi PCIe 5.0 M.2 și un slot PCIe 4.0 M.2 oferă oportunități ample de stocare pentru biblioteci masive de jocuri.

 • Placa de bază ROG Strix X670E-I Gaming WiFi Mini-ITX este incredibil de compactă, fiind o platformă completă pentru un build de gaming de ultimă generație. Placa include un slot PCIe 5.0 x16, pregătit pentru cele mai recente plăci grafice, precum și o pereche de sloturi DIMM DDR5 și două sloturi M.2 care suportă PCIe 5.0 și PCIe 4.0. Elementele inovatoare de design confirmă performanța și caracteristicile necesare pentru o carcasă Mini-ITX, de dimensiuni limitate. Masca I/O este pre-montată pentru o instalare mai ușoară. Un singur radiator răcește simultan slotul PCIe 5.0 M.2 și chipset-ul.
 • ProArt X670E-Creator WiFi oferă o conectivitate superbă, numeroase opțiuni de stocare de mare viteză și stilul profesional ProArt. Placa are un stil sofisticat, cu linii curate, unghiuri grațioase și o simetrie precisă. Culorile discrete îi conferă un aspect atemporal, cu accente subtile aurii pe masca I/O integrată și pe radiatorul chipsetului.
 • Trei plăci de bază ASUS Prime sunt pregătite pentru noul socket AMD AM5. Vârful de gamă este Prime X670E-Pro WiFi. Cu suport DDR5, un slot PCIe 5.0 x16 și un slot PCIe 5.0 M.2, placa este o opțiune ideală pentru oricine își construiește un PC de ultimă generație. WiFi 6E, un port Ethernet Realtek de 2,5 GB și un conector Thunderbolt 4, toate acestea se adaugă la oferta deja impresionantă: masca I/O premontată, butonul de eliberare Q-Release pentru slotul PCIe, care elimină complicațiile legate de scoaterea unei plăci grafice, precum și matricea de diagnosticare Q-LED pentru a elimina orice problemă de depanare.
 • Sursa ROG Loki include aceleași componente și caracteristici de calitate premium ale gamei ROG Thor, împachetate într-un format SFX-L. Fiind compactă, Loki este pregătită să alimenteze GPU-uri de înaltă performanță și build-uri ITX. Este pregătită pentru PCIe 5.0, cu un cablu cu 16 pini inclus pentru a furniza până la 600 de wați de putere pentru plăcile grafice PCIe 5.0.
 • ROG Rapture GT6 este un sistem mesh cu trei benzi, conceput pentru gaming, oferind utilizatorilor până la 10 fluxuri și viteze WiFi de până la 10000 Mbps. O combinație de 9 antene interne puternice și tehnologia exclusivă ASUS RangeBoost Plus îmbunătățesc raza generală a semnalului WiFi și oferă o acoperire de până la 539 de metri pătrați. Tehnologia inteligentă a antenei încorporate detectează direcțiile optime de sosire a semnalului pentru dispozitivele conectate. Rapture GT6 accelerează jocurile prin prioritizarea traficului de gaming, de la PC până la serverul de jocuri.
 • ROG Rapture GT-AXE16000 este primul router de gaming WiFi 6E quad-band din lume cu chipset-uri WiFi Broadcom flagship de ultimă generație și un procesor quad-core de 2,0 GHz pe 64 de biți, care îi aduce puterea la un nivel superior. Routerul dispune de tehnologia ASUS RF și de tehnologia exclusivă ASUS RangeBoost Plus, care valorifică mai multe caracteristici actualizate ce îmbunătățesc raza de acțiune și acoperirea generală a semnalului WiFi.
 • Noul ROG Keris Wireless AimPoint este un mouse de gaming wireless ușor, de 75 de grame, care oferă jucătorilor o precizie excepțională cu un senzor optic ROG AimPoint de 36.000 dpi, cu o deviație cpi <1%, viteză la 650 ips și accelerare de 50 g, plus un „polling rate” de 1000 Hz. Mouse-ul poate fi utilizat în modurile RF 2,4 GHz, Bluetooth și cu fir, modul RF de 2,4 GHz suportând tehnologia wireless ROG SpeedNova pentru a asigura conexiuni rapide și fiabile. O soluție de alimentare optimizată înseamnă, de asemenea, că jucătorii pot juca în modul 2,4 GHz RF timp de până la 119 ore între încărcări.
 • Cea mai recentă iterație a celui mai celebru mouse ROG, Gladius III Wireless AimPoint este un model de gaming cu RGB și conexiune wireless. Este ușor – 79 de grame – și se mândrește cu senzorul optic ROG AimPoint de 36.000 dpi, cu 650 ips, accelerație de 50 g și „polling rate” de 1000 Hz pentru precizie și control de neegalat. La fel ca și Keris Wireless AimPoint, Gladius III Wireless AimPoint poate fi utilizat în modurile RF de 2,4 GHz, Bluetooth și cu fir. În plus, modul RF de 2,4 GHz suportă tehnologia wireless ROG SpeedNova pentru a asigura conexiuni rapide și fiabile. Utilizatorii se pot bucura de o autonomie de până la 119 ore cu o singură încărcare atunci când se selectează modul RF de 2,4 GHz.
 • ROG Cetra True Wireless Pro sunt primele căști true wireless din lume, care dispun de conectivitate dual-mode prin Bluetooth și USB-C cu fir, un DAC ESS Quad și un microfon AI Noise-Canceling pentru a oferi libertate audio neîngrădită și o comunicare clară fără compromisuri. Astfel sunt ideale pentru jocuri și pentru utilizarea zilnică. Atunci când se folosesc în modul Bluetooth, tehnologia Qualcomm Snapdragon Sound încorporată și multiplele moduri hibride Active Noise Cancelation (ANC) mențin jucătorii implicați în acțiune cu un sunet wireless premium de 24 biți la 96 kHz, cu latență redusă, care este perfect sincronizat cu acțiunea de pe ecran.
 • Căștile de gaming ROG Cetra True Wireless vor fi disponibile în curând în varianta Moonlight White. Cetra True Wireless sunt echipate cu tehnologie ANC hibridă și au performanțe wireless cu latență redusă pentru un sunet cât se poate de captivant. Software-ul pentru egalizator și driverele ASUS Essence de 10 mm special reglate duc la un nou nivel de calitate sunetul din gaming. Utilizatorii se pot bucura de confortul unor comenzi simple cu atingere rapidă pentru ajustări în timpul jocului, precum și de încărcarea wireless pentru carcasă și de cele până la 27 de ore de autonomie a bateriei cu încărcare în carcasă. În plus, au rezistență la apă cu grad IPX4.