ViewSonic Corp a lansat primul său monitor OLED de gaming, modelul XG272-2K-OLED. Proiectat pentru jucătorii care caută o experiență imersivă, panoul OLED al acestui monitor de 27 de inch oferă culori excepțional de vii și contrast puternic.

Monitor OLED de gaming ViewSonic XG272-2K-OLED

Cum este ViewSonic XG272-2K-OLED

Monitorul îmbină refresh rate-ul rapid 240Hz și timpul de răspuns al pixelilor de până la 0,01 ms pentru a asigura imagini clare și un gameplay ultra-receptiv în sesiunile intensive de gaming. Designul elegant și ergonomic al monitorului sporește estetica oricărei configurații de gaming datorită finisajului alb și contururile fine.

Utilizând tehnologia panoului OLED, XG272-2K-OLED oferă o acuratețe bună a culorilor, o luminozitate crescută și un raport de contrast superior, aducând jocurile video la viață cu imagini vii și unghiuri largi de vizualizare. Adoptarea display-ului OLED nu numai că îmbogățește experiența vizuală, dar oferă și un timp de răspuns al pixelilor de până la 0,01 ms, care le permite utilizatorilor să reacționeze rapid și să obțină avantajul competitiv.

XG272-2K-OLED este certificat Blur Busters, și beneficiază de refresh rate de 240 Hz, de suport pentru AMD FreeSync Premium și compatibilitate cu NVIDIA G-Sync. Acestea se îmbină pentru a minimiza eficient efectele de estompare a imaginii, ghosting-ul, tearing-ul și stuttering-ul. Mix-ul de performanță de top cu afișajul superior asigură un gaming neîntrerupt, clar și cu o latență scăzută.

Monitorul XG272-2K-OLED îmbină stilul, funcționalitatea și versatilitatea în designul său. Finisajul alb al monitorului este completat de iluminarea RGB custom, care creează o atmosferă captivantă perfectă pentru gaming. Ergonomia este centrală în designul monitorului, suportul fiind ajustabil pe înălțime și oferă opțiunea de a înclina și a roti ecranul pentru o experiență confortabilă în timpul sesiunilor lungi de gaming.

În plus, numeroasele porturi de conectivitate (HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, USB-C cu încărcare de 15W, USB-A și USB-B) permit o tranziție fără probleme între diferitele dispozitive de gaming.