Monitorul B-line Philips 241B7QUPEB oferă un ecran de 24 de inch pentru ultrabook-uri și dispozitive portabile, conectabil pe USB, pentru flexibilitate. Acest monitor are capacitatea de redare video si audio și se conectează la Internet sau Intranet printr-un singur cablu SuperSpeed ​​USB. De asemenea, oferă acces la toate perifericele care sunt conectate la monitor printr-un hub USB cu trei porturi USB 3.0.

Cu ajutorul interfeței USB 3.0 și Ethernet încorporate, display-ul permite utilizatorilor să conecteze notebook-ul (sau telefonul) și să transfere conținutul fără efort la ecranul mai spațios al monitorului. Perifericele, precum tastaturile full-sized, mouse-ul, HDD-ul extern, camera foto și drive-ul USB, pot fi conectate la hub-ul USB al monitorului. Acest lucru este practic mai ales pentru notebook-urile ultra-subțiri care au câțiva conectori proprii. Printre perifericele care nu vor trebui să fie atașate sunt boxele audio: monitorul vine cu două difuzoare stereo integrate.

Este echipat cu Philips LowBlue Mode, care utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce luminozitatea undelor create de lumina albastra, care în timp poate avea un impact negativ asupra vederii. În plus, monitorul este echipat cu o bază ergonomică, reglabilă. SmartErgoBase permite reglarea în funcție de înălțime, pivotarea la 90 de grade, înclinarea și rotirea exacta în poziția corectă – asigurand o poziție mai buna pentru lucrul la birou.

Dar acest lucru nu este totul – noul monitor include și mai multe caracteristici pentru a menține utilizatorii neobositi mai mult timp. Monitorul include si tehnologia Flicker-free (anti-scintilatie), o soluție care reglează luminozitatea și reduce pâlpâirile, pentru o vizionare mai confortabilă pe ecrane cu iluminare cu LED. SmartImage, o performanta tehnologie Philips, analizează conținutul ecranului și optimizează în mod dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și videoclipurilor pentru o performanță optimă a ecranului.

Monitorul B-line Philips 241B7QUPEB va fi disponibil in magazinele de specialitate incepand cu luna iunie 2017 la un pret recomandat de 1.259 Lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!