Monitorul B-line Philips 241B7QUPEB oferă un ecran de 24 de inch pentru ultrabook-uri și dispozitive portabile, conectabil pe USB, pentru flexibilitate. Acest monitor are capacitatea de redare video si audio și se conectează la Internet sau Intranet printr-un singur cablu SuperSpeed ​​USB. De asemenea, oferă acces la toate perifericele care sunt conectate la monitor printr-un hub USB cu trei porturi USB 3.0.

Cu ajutorul interfeței USB 3.0 și Ethernet încorporate, display-ul permite utilizatorilor să conecteze notebook-ul (sau telefonul) și să transfere conținutul fără efort la ecranul mai spațios al monitorului. Perifericele, precum tastaturile full-sized, mouse-ul, HDD-ul extern, camera foto și drive-ul USB, pot fi conectate la hub-ul USB al monitorului. Acest lucru este practic mai ales pentru notebook-urile ultra-subțiri care au câțiva conectori proprii. Printre perifericele care nu vor trebui să fie atașate sunt boxele audio: monitorul vine cu două difuzoare stereo integrate.

Este echipat cu Philips LowBlue Mode, care utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce luminozitatea undelor create de lumina albastra, care în timp poate avea un impact negativ asupra vederii. În plus, monitorul este echipat cu o bază ergonomică, reglabilă. SmartErgoBase permite reglarea în funcție de înălțime, pivotarea la 90 de grade, înclinarea și rotirea exacta în poziția corectă – asigurand o poziție mai buna pentru lucrul la birou.

Dar acest lucru nu este totul – noul monitor include și mai multe caracteristici pentru a menține utilizatorii neobositi mai mult timp. Monitorul include si tehnologia Flicker-free (anti-scintilatie), o soluție care reglează luminozitatea și reduce pâlpâirile, pentru o vizionare mai confortabilă pe ecrane cu iluminare cu LED. SmartImage, o performanta tehnologie Philips, analizează conținutul ecranului și optimizează în mod dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și videoclipurilor pentru o performanță optimă a ecranului.

Monitorul B-line Philips 241B7QUPEB va fi disponibil in magazinele de specialitate incepand cu luna iunie 2017 la un pret recomandat de 1.259 Lei.