Moto G32, cel mai recent membru al familiei Moto G, aduce dotări destul de bune la un nivel de preț decent. Moto G32 se bucură de un afișaj FHD+ cu rata de refresh de 90 Hz. Are două difuzoare stereo Dolby Atmos, un procesor bun și un sistem avansat cu cameră triplă care surprinde momentele importante.

Moto G32

Moto G32 îmbunătățește imaginea datorită afișajului de 6.5 inch, care oferă imagini clare. Când vine vorba de streaming, jocuri și muzică, tehnologia audio oferă un sunet mai bun, multidimensional, cu basul îmbunătățit, chiar și la volume ridicate.

Echipat cu un sistem de camere foto triplu, are un senzor principal de 50 de megapixeli. Folosește tehnologia Quad Pixel, care asigură sensibilitate de 4 ori mai bună în condiții de lumină scăzută, comparat cu camerele cu tehnologie standard. În plus, modul ultra-res te ajută să realizezi fotografii clare în aer liber, chiar și atunci când lumina este puternică.

Camera ultrawide de 8 MP îți permite să capturezi de 4 ori mai mult decât un obiectiv standard, așa că e perfectă pentru fotografii de grup, cu familia sau cu prietenii. Senzorul de adâncime estompează automat fundalul pentru fotografiile perfecte de tip portret, iar camera macro dedicată de 2 MP te ajută să surprinzi fiecare detaliu, fără a diminua claritatea imaginii.

Pentru a ține pasul cu nevoile tale de divertisment, moto g32 este alimentat de un procesor Snapdragon 680 octa-core care amplifică performanța dispozitivului indiferent de activitățile pe care le desfășori. Platforma mobilă este construită pentru redare multimedia, oferind jocuri optimizate, fotografii strălucitoare, streaming fluid și audio bogat în orice moment ai nevoie. Dispozitivul vine și cu încărcare TurboPower™ 30, astfel încât să îți ofere multe ore de putere în doar câteva minute1.

Moto G32 va fi disponibil online și în magazinele partenerilor la prețul recomandat de 1.020 lei.