Noul Motorola E13 este disponibil în România începând cu data de 3 februarie. Vine în culorile Cosmic Black și Aurora Green, la un preț recomandat de 579,90 de lei.
Am văzut că ei scriu cu litere mici, motorola e13 sau moto e13, dar mi se pare o forțare inutilă și prefer să le scriu normal.

Noul Motorola E13 este

Motorola E13

Cel mai recent membru al familiei Moto e are un design subțire, elegant și ușor. Ecranul HD+ de 6,5″, împreună cu tehnologia Dolby Atmos și autonomia impresionantă a bateriei de 5000 mAh fac acest telefon perfect pentru consumul de conținut media. Ecranul este IPS LCD, 1600×720 de pixeli. Nu dau mai multe informații despre luminozitate sau contrast.

Poți urmări emisiunile preferate, conținut din social media, sau poți asculta muzică ore întregi fără să îți faci griji în privința bateriei. Moto E13 acceptă și frecvențe Wi-Fi cu bandă duală de 5 GHz și 2,4 GHz, oferind opțiuni multiple pentru o conectivitate fluidă. În plus, cu Bluetooth 5.0, viteza de transmitere a datelor este mai rapidă pe o rază mai mare, iar eficiența energetică este îmbunătățită pentru ascultare printr-un dispozitiv extern, ca boxe sau căști Bluetooth. Fie că navighezi pe Internet, conectezi un dispozitiv prin cablu sau conexiune wireless, smartphone-ul oferă o integrare fără probleme între rețele și dispozitive.

Utilizatorii se pot aștepta și la o performanță mai ridicată mulțumită procesorului octa-core ce îmbunătățește conversațiile video și capabilitățile foto AI. Poți profita de toate funcționalitățile foto cu ajutorul sistemul de camere de 13 MP compatibil AI pentru realizarea unor fotografii reușite cu mai multă ușurință.

Procesorul este unul slăbuț. Se numește Unisoc T606 (12 nm), este octa-core, cu patru nuclee de putere Cortex A75 duse la doar 1,6 GHz, plus alte patru nuclee economice Cortex A55 la 1,6 GHz. De-asta are probabil o autonomie mai mare. Din păcate acest model are doar 2 GB de RAM și are o stocare de 64GB care este eMMC 5.1, o tehnologie extrem de lentă. Trebuie să ai mare răbdare cu el.

Totuși, prețul de 579,90 de lei este destul de atractiv pentru multă lume.