Compania Motorola a fost inclusă în programul Google Android Enterprise Recommended prin validarea riguroasă a dispozitivelor Moto Z2 Force Edition și Moto X4. Programul Android Enterprise Recommended fixează un nou standard pentru dispozitivele și serviciile dedicate companiilor, stabilind cele mai bune practici și o serie de cerințe comune.

Etapele de validare ale Android Enterprise Recommended sunt susținute printr-un proces riguros de testare care asigură că dispozitivele și serviciile analizate îndeplinesc specificațiile la cel mai înalt nivel în materie de hardware, utilizare, securitate și experiența utilizatorului. Obiectivul programul este de a susține organizațiile în luarea celor mai bune decizii în medii dificile și diverse de business. În prima etapă a acestui program, Google va susține ca producătorii de dispozitive și operatorii de telefonie mobilă de top să atingă specificațiile standardului de excelență impus.

Câteva dintre aceste specificații validate sunt:

  • Specificații minime privind componentele hardware pentru dispozitivele ce operează Android 7.0+
  • Asistență pentru instalare în masă a dispozitivelor Android, inclusiv dispozitivele zero-touch
  • Livrarea actualizărilor de securitate Android în termen de 90 de zile de la emiterea lor de către Google, pe o durată de cel puțin trei ani
  • Disponibilitatea dispozitivelor deblocate, pentru a susține implementarea dispozitivelor la nivel global
  • Limitarea aplicațiilor de sistem prestabilite în profilul de lucru Android și pe dispozitivele gestionate

Lista completă a cerințelor Android Enterprise Recommended poate fi vizualizată aici.

Motorola a integrat întotdeauna cele mai bune caracteristici pe care le poate oferi Android. Combinația solidă dintre sistemul de operare Android și experiențele Moto – Moto Experiences – reprezintă un pilon central al companiei, oferind o experiență unică și intuitivă.