Motorola a lansat oficial pe piața din România următoarea generație de Razr, dispozitivul pliabil reactualizat. Motorola Razr 2022 stabilește un nou standard pentru era telefoanelor pliabile. Modelul este disponibil în România la un preț recomandat de 5.999 lei.

Motorola Razr 2022

Motorola Razr 2022

Razr 2022 are un design minimalist, compact, mat și elegant. Are două interfețe, ambele oferind o experiență de utilizare îmbunătățită. Ecranul interactiv Quick View de 2.7 inch permite utilizatorului să vadă notificările, să citească și să trimită mesaje, să realizeze fotografii, să efectueze plăți și multe altele, totul fără a fi nevoie să deschidă telefonul.

Cu noul Razr 2022, utilizatorii vor avea parte de un afișaj de 6.7 inch FHD+ P-OLED cu un refresh rate de până la 144 Hz. Cu tehnologia P-OLED, ecranul oferă peste un miliard de nuanțe, de la cel mai intens negru la cele mai bogate și mai vibrante culori. În plus, cu certificarea HDR10+ și 100% din gama de culori DCI-P3, Razr oferă un afișaj care îndeplinește standardele cinematografice de acuratețe, făcându-l să fie perfect pentru divertisment.

Utilizatorii pot profita la maximum de aceste două ecrane, se vor putea juca sau realiza activități hands free. Acest lucru se datorează balamalei regândite ce poate ține dispozitivul deschis în Flex astfel încât să poată rămâne fixat în mai multe unghiuri. După ce ai deschis dispozitivul Razr, poți folosi funcția de ecran divizat ce poate afișa mai multe aplicații deschise. Astfel, vei putea urmări un videoclip și trimite mesaje text în timp ce pregătești cina sau realizezi apeluri video.

Când vine vorba de cea mai avansată cameră foto integrată într-un telefon cu clapetă1, rezoluția înaltă este doar începutul. Senzorul camerei principale de 50 MP cu tehnologie Ultra Pixeli oferă o sensibilitate de 4 ori mai bună la lumină scăzută pentru fotografii mai clare. Folosind Instant All-Pixel Focus, utilizatorii vor putea fotografia cu mai mulți pixeli de focalizare pentru performanțe mai bune, chiar și în condiții de lumină slabă.

Noul device îți permite să surprinzi mai mult în fotografiile tale datorită camerei ultra-wide de 13 MP. Senzorul macro permite o încadrare de 4x mai mare sau chiar o apropiere de subiect de până la 3.5x față de obiectivele standard, pentru a surprinde până și cele mai mici detalii.

Razr 2022 oferă videoclipuri la o calitate impresionantă, având peste un miliard de nuanțe care îndeplinesc standardele stricte HDR10+ pentru acuratețea culorilor, a luminozității și a contrastului. Acesta înregistrează videoclipuri cinematografice 8K, obținând peste 33 de milioane de pixeli de rezoluție, cea mai mare cantitate de pixeli posibilă pe un smartphone astăzi.

Motorola Razr 2022

Alte informații

Cu ecranul Quick View, vor putea fi folosite toate aceste camere pentru a surprinde cele mai surprinzătoare selfie-uri. Pe un ecran mai mare, va putea fi utilizată camera de 32 MP – cea mai înaltă rezoluție a camerei frontale dintr-un telefon flip – pentru selfie-uri și apeluri video.

Pentru a se asigura că Razr 2022 ține pasul cu nevoile consumatorilor, Motorola a echipat acest dispozitiv cu cea mai avansată platformă mobilă Snapdragon pe un telefon flip. Snapdragon 8+ Gen 1 este cel mai rapid și mai puternic procesor Qualcomm de până acum, ceea ce face ca telefonul să funcționeze fără probleme, iar experiența de utilizare să fie semnificativ îmbunătățită, fără a compromite durata de viață a bateriei. Procesorul puternic permite conexiuni 5G mai rapide, funcții Snapdragon Elite Gaming și camere de calitate profesională. Astfel, utilizatorii vor putea experimenta funcții de ultimă generație pentru performanță crescută, cum ar fi AI avansată și refresh rate-uri extrem de rapide.

În plus, noul device vine cu o baterie rezistentă, care este de 1,25 ori mai mare decât generația anterioară, cu o capacitate de încărcare de două ori mai rapidă cu TurboPower de 30 W și care oferă ore întregi de autonomie în doar câteva minute de încărcare.

Sunetul Dolby Atmos oferă o experiență de divertisment captivantă și îmbunătățită, indiferent dacă sunt utilizate căștile sau difuzoarele stereo ale telefonului. Pentru înregistrări și apeluri vocale, poate fi utilizat primul microfon cu matrice triplă3 disponibil pe un telefon pliabil, care oferă un sunet perfect, consistent și cu o claritate mare.

Motorola Razr 2022 este complet echipat cu funcțiile Ready For – afișajul Quick View și noul design al balamalei, care permit descoperirea potențialului dispozitivului fără ca acesta să fie deschis. De exemplu, utilizatorii pot folosi dispozitivul Razr ca mouse sau trackpad wireless în timp ce își mută jocurile de pe mobil pe ecranul mare sau pur și simplu pot plia Razr în Tripod View și vor putea arăta excelent pe camera web.

Motorola Razr 2022 este disponibil în România la un preț recomandat de 5999 lei.