Telekom Romania a anunțat azi funcţionalităţi suplimentare pentru clienţii care utilizează serviciile interactive Telekom TV

telekom tv

Prima este funcționalitatea Media Player:  permite redarea de imagini, videoclipuri și filme, muzică și înregistrări audio de pe orice dispozitiv USB direct pe ecranul televizorului, conectand un memory stick sau un hard-disk extern la portul USB de pe spatele receiverului. Pot fi redate fişiere video şi audio tip MP3, MP4, MKV, AVI şi imagini tip JPEG, PNG, BMP. Media Player este oferit în mod exclusiv şi gratuit de către Telekom clienților de televiziune interactivă.

În plus, şi utilizatorii platformei Telekom TV Web&Mobile pot accesa acum programe TV difuzate cu până la o săptămână în urmă prin intermediul funcției Arhiva TV. Opțiunea se poate folosi accesând secțiunea Program TV şi selectând de acolo orice emisiune a cărei difuzare s-a încheiat şi are simbolul de redare.

Prin intermediul opțiunii înregistrări în Cloud Plus, clienţii Telekom TV pot înregistra şi stoca în contul de cloud asociat până la 100 de ore de conţinut TV SD sau până la 42 de ore de conţinut TV HD (filme, emisiuni, competiţii sportive). Abonamentul lunar este de 6 lei cu TVA inclus.