Netflix pregătește lansarea unui restaurant la Los Angeles, cu care vrea să promoveze documentarele sale exclusive, precum Chef’s Table.Chef’s Table este o serie de documentare americană creată de David Gelb și Brian McGinn, care a avut premiera pe serviciul de streaming video Netflix. Serialul duce spectatorii atât în viețile, cât și în bucătăriile unei varietăți de bucătari internaționali apreciați și de succes. Fiecare episod pune în atenție un singur bucătar și explorează viețile, talentele și pasiunile unice care le influențează stilul de a găti. Serialul a fost nominalizat și a primit o varietate de premii, inclusiv 8 nominalizări la Emmy și a fost reînnoit pentru un al șaptelea și al optulea sezon pe 20 mai 2019.

Netflix va lansa restaurantul său pop-up în Los Angeles pe 30 iunie. A fost denumit Netflix Bites, iar conceptul de mâncare va fi construit în jurul unei „experiențe premium” tocmai cu acei bucătari prezentați în diferite emisiuni Netflix.

Printre bucătarii participanți se numără Curtis Stone, Ming Tsai sau Andrew Zimmern, Dominique Crenn, Rodney Scott sau Ann Kim, Nadiya Hussain și Jacques Torres.

Netflix Bites va fi deschis șapte zile pe săptămână, între orele 17:00 și 22:00, cu un serviciu suplimentar de brunch în weekend. Restaurantul este la 115 S. Fairfax Ave. în Los Angeles, vizavi de intrarea în The Grove și Farmers Market. Primul magazin de vânzare cu amănuntul al Netflix a fost deschis în The Grove anul trecut.

Ideea este o extensie a proiectelor Netflix în conținutul de vânzare cu amănuntul și extra-experiențe, în urma activărilor de succes bazate pe filme cum ar fi Bridgerton și Stranger Things.

Netflix este deja o destinație pentru programele alimentare îndrăgite, de la documentare la emisiuni de competiție”, a declarat Josh Simon, vp produse de larg consum pentru Netflix. „De la episod până la antreu, cu Netflix Bites creăm o experiență personală în care fanii se pot scufunda în emisiunile culinare preferate. Suntem încântați să colaborăm cu acești bucătari incredibili care vor aduce această viziune la viață și vor prezenta o serie de meniuri delicioase”, a adăugat el.