Noile televizoare Sony Bravia XR din seria Master A90K și Bravia XR A75K OLED sunt disponibile în România.

Noile televizoare Sony Bravia

Sony a anunțat prețurile și disponibilitatea în Europa, dar și în România, pentru două noi serii de televizoare lansate anul acesta: Bravia XR A90K din seria Master și Bravia XR A75K 4K HDR OLED. Ambele sunt disponibile pentru a fi comandate, atât în România, cât și în celelalte teritorii europene.

Procesorul Cognitive XR “înțelege” modul în care oamenii văd și aud, iar atunci când este asociat cu tehnologia XR OLED Contrast Pro, oferă o experiență vizuală mai bună. Utilizatorii se pot bucura de un interval dinamic fără precedent, cu luminozitate puternică și nuanțe profunde de negru, dar și de tonuri medii naturale. Cognitive Processor XR împreună cu tehnologia XR Triluminos Max oferă cea mai variată paletă de culori disponibilă pe un televizor Sony și reproduce nuanțe și tonuri frumoase în mod natural. Cu milioane de pixeli individuali cu iluminare proprie, televizoarele redau mai multe culori ca niciodată pentru o experiență de vizionare complet nouă.

Atunci când vizionează filme, utilizatorii pot experimenta tehnologia îmbunătățită Acoustic Surface Audio+ pentru modelele OLED și Acoustic Multi-Audio pentru modelele LED, sincronizând cu precizie sunetul cu imaginile de pe ecran pentru o experiență audiovizuală cu adevărat imersivă. Gama de televizoare oferă și alte noi funcționalități care personalizează și îmbunătățesc experiența de home entertainment.

Netflix Adaptive Calibrated Mode ajustează automat procesarea imaginii pe baza luminii ambientale, astfel încât emisiunile și filmele preferate ale utilizatorilor să arate așa cum a intenționat creatorul, în orice condiții. În plus, noul Bravia CORE Calibrated Mode de la Sony va ajusta automat calitatea imaginii redate pe ecran, pentru a se alinia mai bine cu viziunea originală a creatorului de conținut video. Televizoarele Sony vor fi, de asemenea, „Perfecte pentru PlayStation 5” și vor include două funcții exclusive dedicate compatibilității cu PS5 – Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode.

În acest an, Sony lansează, de asemenea, un nou dispozitiv original de tipul unei camere, numit BRAVIA CAM, ce recunoaște locul în care sunt poziționați utilizatorii și optimizează imaginea și sunetul în consecință. Acesta include control prin gesturi, chat video și multe alte experiențe noi și distractive care așteaptă să fie descoperite.