Nokia G10, terminalul care dispune de o durată de viață de până la trei zile a bateriei, este acum disponibil în România la prețul recomandat de 629 de lei. a fost anunțat oficial în aprilie.

Nokia G10

Nokia G10 în România

Când vine vorba de rezistență, Nokia G10 este lider în portofoliul de smartphone-uri Nokia. Terminalul din gama G valorifică potențialul Android 11 și garantează actualizări lunare de securitate timp de trei ani și doi ani de actualizări ale sistemului de operare. HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane,

Nokia G10 este un terminal ok la un preț atractiv. Cu bateria de 5050 mAh, va funcționa timp de trei zile cu o singură încărcare. Acest lucru este susținut de tehnologia AI care gestionează puterea terminalului, folosind-o doar acolo unde este necesar, și nu lasă aplicațiile neutilizate să consume din baterie.
Viața se desfășoară într-un ritm alert, dar cu ajutorul camerei principale triple fiecare moment va putea fi surprins cu ușutință. Camera triplă de 13 MP în format circular dispune de lentile Macro și Depth. Mai mult decât atât, cu camera frontală de 8 MP, apelurile video vor fi foarte clare. Toate acestea sunt îmbunătățite de modurile de fotografiere susținute de AI, inclusiv modul de noapte și portret.

Ecranul Teardrop de 6,5” se face remarcat cu ușurință și este suficient de mare pentru ca întreaga familie să se adune în jurul lui, în timp ce intensitatea luminozității asigură o bună vizibilitate asupra ecranului chiar și în aer liber.

Alte informații

Modelul vine cu cele mai bune promisiuni în materie de securitate și software. De aceea, acest terminal vine cu trei ani de actualizări lunare de securitate și doi ani de actualizări de software gratuite, cee ace înseamnă că videoclipurile, fotografiile și fișierele sunt în siguranță. În plus, Nokia G10 vine cu sistemul de operare Android 11, astfel că terminalul beneficiază de funcții utile.

Cu siguranță, aspectul nu are de pierdut în fața funcționalității terminalului Nokia G10. Este construit pentru a rezista și îmbină aspectul de inspirație nordică și calitatea de construcție caracteristică unui teterminal Nokia, astfel încât Nokia G10 va rezista testului trecerii timpului și va arăta fantastic.

Nokia G10 este disponibil în România în culorile Night și Dusk, la prețul recomandat de 629 de lei.