Nokia lansează Lumia 625, un smartphone Windows Phone 8 cu tehnologie 4G, dar preț accesibil. Dispune de un ecran full touch de 4.7 inch, procesor dual-core la 1,2 GHz, 512MB de RAM, stocare de 8GB și slot pentru carduri de memorie și o cameră foto cu senzor de 5 megapixeli. Prețul estimat înainte de taxe sau subsidii este de 220 de euro.
Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625 are la bază design-ul seriei Lumia și vine la pachet cu binecunoscutele capace interschimbabile în culori vii. Include de asemenea multe inovaţii ce se regăsesc pe vârful de gamă Nokia Lumia 1020, modelul abia anunţat oficial. De exemplu Nokia Smart Camera – care permite eliminarea obiectelor nedorite din imagini sau Nokia Cinemagraph, care transformă fotografiile în amintiri vii, adăugând mişcare la imaginile fixe.

Nokia Lumia 625 include actualizarea software cu nume de cod Nokia Lumia Amber. Live Tiles se actualizează direct pe ecranul principal iar, prin People Hub, utilizatorilor le este uşor să rămână conectaţi la prieteni şi familie. Windows Phone 8 include, de asemenea, Xbox Live, Microsoft Office şi 7GB de stocare online pe SkyDrive.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

La ora actuală Windows Phone 8 are în magazinul oficial peste 165.000 de aplicaţii. Nokia Lumia 625 include și browserul Internet Explorer 10. Pentru o experienţă audio bună, Nokia a intrat într-un parteneriat cu Coloud pentru a crea căştile BOOM, care îmbină calitatea audio superioară cu o valoare excelentă, oferind microfon şi butoane integrate pentru apeluri vocale şi redare audio.

Nokia Lumia 625 oferă în plus experienţa de navigație prin serviciul Here.

Telefonul va fi disponibil în culorile portocaliu, galben, verde aprins, alb şi negru. Terminalul va avea un preţ estimativ de 220 de euro.

Detalii tehnice

Sistem de operare: Windows Phone 8
Ecran: 4,7 inchi, WVGA @ 201ppi
Baterie: 2000 mAh
Procesor: 1,2 GHz, dual core
Camera foto: 5MP cu autofocus, bliţ LED 
Memorie: 512MB RAM
Stocare: 8GB (carduri SD de până la 64GB)

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.