Sau altfel spus, distractia se plateste… Am fost in week-end la patinoarul Ice Park din Unirii, invitat de Tudor si Samsung. Dupa 15 ani mai stiu sa ma dau pe patine, desi cam ruginit recunosc si plus de asta am facut o febra musculara de toata frumusetea. Partea proasta este ca – evident – nu mi-am lasat telefonul pe bara (celebrul Nokia N95) si la una din cazaturi l-am facut praf. Deci oameni bune, desi Nokia testeaza intensiv terminalele, n-au reusit inca sa le faca rezistente la 117 kile-forta. Ma rog, telefonul nu este distrus de tot, doar ecranul crapat, poate voi reusi vreodata sa-l repar.

Cert este ca Nokia N95 ramane telefonul meu favorit si raman un fan al modelului. Toata muzica mea favorita mi-a incaput pe cei 8GB de memorie si fotografiile mi-au iesit incredibil de bine de fiecare data. Filmele sunt peste media de calitate a YouTube, iar muzica se aude perfect. Am folosit si GPS-ul de cateva ori si este super-ok si ala. Mai ramane doar sa va spun ca am jucat si jocurile video din memorie, NFS Asphalt si FIFA 2007, experienta este excelenta.

Nokia N95 8GB merita !

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.