Nokia X10, un terminal Android 5G, este disponibil oficial în România la un preț de 1.599 lei. Oferă fotografii clare datorită camerei quad de 48MP cu lentile ZEISS Optics.

nokia x10

Nokia X10 5G

Terminalul oferă trei ani de actualizări de securitate și de software pentru a vă asigura că cele mai importante detalii sunt în siguranță. Oficialii spun că are o durată de viață de până la două zile a bateriei. Însă HMD Global nu a mai trimis dispozitivele la test, ca de obicei. Iar la 1.599 lei sunt disponibile telefoane mai performante.

Nokia X10 oferă și semnal 5G – de până la 20 de ori mai rapid decât viteza medie 4G – pentru partajarea de fișiere. Camera foto principală de 48MP surprinde imagini care pot fi apoi fi editate. Are lentile ZEISS Optics și tehnologie AI de îmbunătățire a imaginilor. Include o suită completă de instrumente de editare profesională și de gradare a culorilor, care includ modul Cinema, modul Portret și ZEISS Flares. Puteți împărtăși conținutul în mod instantaneu cu colegii sau prietenii în timp ce vă deplasați, datorită tehnologiei 5G. Conținutul poate fi vizualizat pe un ecran de 6,67”, ușor de navigat de la o margine la cealaltă.

Datorită Google Photos, puteți stoca fotografiile și videoclipurile fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la spațiul de stocare. Noul mod multi-cam Dual Sight al terminalului Nokia X10 vă permite să realizați videoclipuri cu două camere simultan, astfel încât să puteți capta fiecare acțiune din mai multe unghiuri. De asemenea, aveți posibilitatea de a personaliza fotografiile cu o serie de opțiuni de watermarking, prin adăugarea unei semnături unice.

Nokia X10 are o durată de viață de până la două zile a bateriei cu o singură încărcare. Folosește cea mai mediocră platformă mobilă Qualcomm, Snapdragon 480 5G. Cea mai ieftină platformă concepută pentru 5G. Este disponibil în două culori inspirate de peisajul scandinav, Forest și Snow. Vine în cutie cu o carcasă compostabilă 100%.

Nokia X10 este disponibil în România în culoarea Forest Green, la prețul recomandat de 1599 RON.