Am participat online la lansarea noilor terminale Nokia, înainte de lansarea oficială. Totuși, noi n-am avut voie să spunem nimic, în timp ce industria de “leak-uri” a publicat totul deja. Mi se pare aiurea pentru presă, pentru bloggeri, dar profitabil pentru companie și pentru zvonerii care le dau.

Este interesant jocul Nokia și nouă poziționare, de brand ieftin, dar de încredere. Sper să le reușească.

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, a lansat oficial cele trei telefoane noi, plus noi gadgeturi audio.

Construit pentru a face față oricărei provocări ale vieții, Nokia XR20 poate rezista mult mai mult decât veți crede. Nokia C30 are cel mai mare ecran și baterie din seria sa. Iar Nokia 6310 este un nou membru al familiei Originals, un clasic al anilor 2000, acum reimaginat. Produsele audio sunt organizate în patru linii distincte – Go, Micro, Comfort și Clarity.

Nokia XR20

Nokia XR20 oferă rezistență la temperaturi extreme, protecție împotriva scufundarilor subacvatice de până la 1,8m sau 1 oră sub apă.

Nokia XR20 dispune de unul dintre cele mai puternice ecrane pentru un plus de liniște: este acoperit cu Corning Gorilla Glass Victus.

Telefonul rezistent vine cu patru ani de actualizări lunare de securitate, trei ani de actualizare a sistemului de operare și o garanție extinsă de trei ani. Dacă intervine neașteptatul, acest lucru este întâmpinat și de înlocuirea gratuită a ecranului pe o perioadă de un an.

Nokia XR20 are o cameră duală cu un senzor de 48MP și al doilea de 13MP, cu optică ZEISS, tehnologia OZO spatial audio și soluții de foto/video noi.

De exemplu, noul mod SpeedWarp vă permite să surprindeți o mulțime de aventuri într-un montaj compact și captivant. Depășind limitele gamei medii, acesta vine, de asemenea, cu viteză 5G, încărcare wireless de 15W și durabilitate superioară.

Nokia C30

Nokia C30 este un erou al popularului C-series și vine cu cea mai mare baterie și cel mai mare ecran de pe un smartphone Nokia.

Cererea tot mai răspândită de ecrane mai mari face ca cei 82% dintre consumatorii care caută smartphone-uri cu dimensiuni între 6” și 7” să fie pe punctul de a crește până la 96% până în 2025. Impresionantul ecran de 6,82” HD+ de pe noul Nokia C30 este aici pentru a oferi ceea ce au cerut fanii.
Zilele de lucru și zilele pline solicită o baterie care să poată ține pasul. Pe Nokia C30, acest lucru a fost supradimensionat la un impresionant 6000 mAh, oferindu-i utilizatorului suficientă energie pentru a lucra până la trei zile cu o singură încărcare – astfel încât să vă eficientizați ziua, să urmăriți noutățile și să vă conectați cu cei care contează cel mai mult. Totul împreună cu senzația de calitate pe care doar o construcție cu adevărat durabilă o poate oferi. Nokia C30 este acoperit de o carcasă robustă din policarbonat în care puteți avea încredere, oferindu-vă un dispozitiv care va rezista în timp.
Trezește nostalgia anilor 2000 cu Nokia 6310
Cel mai nou membru al familiei Originals aniversează clasicul Nokia 6310 cu o versiune nouă și proaspătă. Nokia 6310 este un clasic reimaginat pentru utilizatorul conectat de astăzi. Nokia 6310 oferă acum accesibilitate avansată, ergonomie optimizată și baterie care rezistă săptămâni întregi, onorând tot ceea ce reprezintă telefoanele Nokia. Și da – încă mai are Șarpe.
Având la bază accesibilitatea, butoanele mai mari și afișajul amplu fac timpul petrecut în fața ecranului mai ușor și mai plăcut. Noile meniuri sunt mai mari și opțiunile supradimensionate ale fontului îmbunătățesc lizibilitatea, iar mesajele text pot fi ascultate pentru ca funcția să fie ușor de utilizat.
Noile accesorii audio Nokia lifestyle pe care le veți iubi, în care veți avea încredere și pe care le veți păstra