Oficialii Samsung spun că întregul stoc de Galaxy Note7 alocat pentru precomenzi în România a fost epuizat, la puțin peste o săptămână de la startul precomenzilor din 16 august.

Samsung Galaxy Note 7-min

Înainte de startul precomenzilor, interesul consumatorilor pentru Galaxy Note7 îl depășise deja pe cel pentru Galaxy S7 și S7 edge, acest fapt având ca rezultat limitarea numărului de dispozitive alocate pe piețele din Europa pentru precomenzi.

Limitarea a fost necesară pentru a se asigura livrarea smartphone-ului Galaxy Note7 atunci când acesta va fi disponibil în magazine.

Ca rezultat al numărului fără precedent de precomenzi înregistrate și pentru a respecta angajamentul Samsung de a satisface într-o proporție cât mai mare cererile utilizatorilor, disponibilitatea noilor smartphone-uri în Europa va fi segmentată.

Galaxy Note7 va fi disponibil în România, acesta va fi comercializat începând cu 16 septembrie.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!