Eset lansează azi oficial noua generație NOD32 Antivirus, Eset Internet Security și Smart Security Premium. Pentru cei care doresc să aibă sistemele ferite de amenințări informatice, produsele Eset sunt în top la nivel mondial în toate testele independente de ani de zile.

Deoarece codurile ransomware, atacurile malware și amenințările cibernetice devin tot mai sofisticate și periculoase, este vital pentru consumatori să adopte măsuri corespunzătoare pentru a se proteja pe internet la cel mai înalt nivel de securitate.

Construite având la bază 30 de ani de progres în securitatea IT, noile produse oferă protecție dincolo de dimensiunea sistemului de operare. Noul nivel de securitate este activ înainte ca Windows-ul să înceapă să ruleze și caută orice amenințare infiltrată în Unified Extensible Firmware Interface (UEFI), zonă adesea exploatată de infractorii cibernetici pentru a compromite multiple componente și pentru a obține acces la datele victimei. Noua suită de produse anti-malware ESET protejează casele conectate oferind funcționalități care mențin în siguranță dispozitivele smart care se conectează la rețeaua de acasă, adresându-se astfel firesc trendul Internet of Things. În cele din urmă, Managerul de Licențe îmbunătățit face viața utilizatorilor mai ușoară, deoarece toate datele importante sunt acum disponibile cu un singur click pe my.eset.com.

Construite pentru a rula discret în fundal, soluțiile de securitate ESET oferă o scanare ultra-rapidă cu o amprentă extrem de redusă a sistemului, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu trebuie niciodată să compromită performanțele unei protecții eficiente.

Pentru clienții care achiziționează o licență completă, ESET oferă în mod automat asistență tehnică, în limba română, pentru eliminarea secvențelor malware ce nu sunt șterse în mod automat de produse și care necesită intervenție din partea utilizatorului. În cele din urmă, toți clienții de produse home active pot face upgrade gratuit la cea mai nouă versiune – cei care dețin licențe valide ESET pot descărca ultima versiune de produs.