Cei de la Verizon continuă planul de preluare a Yahoo în ciuda incidentelor de securitate. Ei dețin acum și America Online (AOL), un portal care îl afișează clienților. Plus alte proiecte online. Iar acum cică reunesc toate sub brandul Oath by Verizon.

UPDATE: se pare că în urma criticilor, Verizon va păstra brandurile Yahoo și AOL.

Probabil va fi un singur brand pentru toate serviciile, deci dacă mai aveși mailuri la Yahoo sau AOL, probabil vor fi mutate pe Oath. Eu sunt curios ce vor face cu celelate site-uri pe care le dețineau, de genul Tumblr sau Flickr. Nu mai folosesc atât de des Tumblr, a devenit prea la fel cu Instagram, dar galerie foto pe Flickr mai am , nu prea actualizată, dar este acolo.

Șeful AOL este cel care a anunțat vestea unei fuziuni. El a precizat însă ca sunt miliarde de utilizari reunite din 20 de branduri de top. S-au făcut totuși și foarte multe glume pe tema asta, fiind un cuvând destul de abuzat, de la statutul de jurământ pînă la jurământul secret al sinucigașilor. Alții notează că este totuși mai bine decât alte variante de combinație între AOL și Yahoo, de care ar râde chiar toată lumea.