OnePlus Watch, primul smartwatch al companiei, va fi disponibil la precomandă începând de mâine. Ceasul inteligent oferă până la două săptămâni de viață a bateriei, mai multe funcții de monitorizare a sănătății și a activității și un design modern.

Precomanda OnePlus Watch

Precomanda OnePlus Watch

Ceasul inteligent este primul dispozitiv wearable lansat de compania chineză. Va fi disponibil pentru pre-comandă începând de mâine pe site-ul companiei. Prețul oficial este de 159 euro. OnePlus Watch va fi apoi disponibil în ofertele partenerilor locali începând cu 30 aprilie.

OnePlus Watch oferă un design modern, monitorizarea activității sportive și o durată de viață lungă a bateriei. Acesta este conceput pentru a oferi fanilor OnePlus o experiență de utilizare facilă. OnePlus Watch are un design rotund care imită aspectul unui ceas tradițional, cu o carcasă din oțel inoxidabil lustruită manual, sticlă curbată 2.5D și un model CD lucios subtil pe rama afișajului.

Ceasul se integrează perfect în viața digitalizată; le permite utilizatorilor să vizualizeze și să răspundă la notificări, să efectueze și să răspundă la apeluri telefonice. OnePlus Watch ”rezistă” până la două săptămâni între încărcări, în timp ce tehnologia de încărcare rapidă oferă energie pentru o zi întreagă în doar cinci minute sau pentru o săptămână în doar 20 de minute de încărcare.

Ceasul dispune de rezistență la apă și praf 5ATM și IP68 și oferă peste 110 tipuri de antrenament. De asemenea, ceasul poate urmări valori precum pulsul, distanța, caloriile, monitorizează viteza și eficiența SWOLF pentru înotători. Între timp, GPS-ul său încorporat urmărește cu precizie toată activitatea, chiar și atunci când telefonul nu este lângă utilizator. În plus, monitorizează saturația oxigenului din sânge, detectează nivelul de stres, oferă antrenamentele pentru respirație, alerte rapide pentru ritmul cardiac și memento-uri pentru utilizatorii sedentari, toate acestea putând fi gestionate cu ușurință prin aplicația OnePlus Health.

OnePlus Watch va avea un preț începând de la 159 euro. Precomenzile pot fi plasate începând de mâine pe site, urmând ca acesta să fie disponibil în magazinele partenerilor locali începând cu data de 30 aprilie.