Orange România a lansat oficial noul portofoliu de abonamente. Acestea oferă bonusuri de internet de până la 80 GB şi reduceri speciale, precum şi posibilitatea achiziţionării în rate a celor mai noi smartphone-uri.

ID 98663775 © Gorodok495 | Dreamstime.com

Cei care optează pentru abonamentele Orange Me Start fără telefon au acum parte de bonusuri de internet care încep de la 30 GB pe lună pentru abonamentul de 9 euro şi pot ajunge până la 80 GB bonus pe lună. Bonusurile de internet se acordă lunar pe toată durata contractului şi sunt valabile atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentele. În plus, clienţii Orange Me Start au acces mai ușor la cele mai noi dispozitive mobile prin sistemul de rate direct pe factură.

Noul portofoliu de abonamente aduce beneficii importante şi pentru clienţii care aleg abonamentele Orange Me. Clienţii care optează pentru abonamente începând cu 11 euro beneficiază de preţuri atractive la cumpararea unui nou telefon. Fie că îşi prelungesc abonamentele sau optează pentru unele noi, aceştia se vor bucura de preţuri reduse şi avantaje multiple. Alături de aceste beneficii, clienţii Orange PrePay cu vechime de minimum un an în reţea au şi mai multe motive să aleagă unul din noile abonamente Orange. Cei care aleg să migreze de la PrePay la abonament vor beneficia de reduceri suplimentare la cumpărarea unui nou telefon.

În plus, toţi clienţii se bucură de beneficii incluse în roaming pentru abonamentele începând cu 11 euro. Antreprenorii şi micii întreprinzători au la dispoziţie noile abonamente Orange Pro începând de la 7 euro/lună, dintre care pot alege varianta potrivită activităţii desfăşurate. Astfel, abonamentele includ beneficii variate, naţionale şi în roaming, iar în plus, pentru abonamentele începând cu 14 euro/lună, clienţii loiali beneficiază de preţuri speciale la telefonul dorit.

Astfel, noul portofoliu de abonamente, aduce clienţilor Orange internetul 4G de mare viteză în cea mai bună reţea din România conform certificărilor acordate de Systemics-PAB și LCC International pentru calitatea serviciilor de voce şi date.

Noua ofertă Orange Love

Noua ofertă Orange Love aduce 12 luni de acces pentru canalele HBO fără costuri suplimentare şi preţuri speciale pentru pachetele Orange Love cu internet prin fibră, televiziune prin cablu și telefonie mobilă. Noua ofertă pune şi mai mult accent pe conţinutul de calitate, oferind clienţilor acces la canalele HBO şi la serviciul HBO GO timp de un an. Astfel, aceştia pot viziona cele mai apreciate filme şi seriale, dar şi ultimul sezon din mult aşteptatul serial Urzeala Tronurilor.

Toate pachetele Orange Love beneficiază de 50% discount pentru serviciile de internet prin fibră cu viteze de 1 Gbps şi serviciul TV prin fibră cu 130 de canale incluse dintre care 35 HD, totul pentru 12 euro pe lună. Clienţii din mediul rural cu abonamente Home Net 4G şi Home TV prin satelit, se vor bucura de aceleaşi beneficii, dar şi de cea mai mare varietate de canale HD din România – 51 de posturi TV.

Ofertă se adresează atât celor care petrec timp în familie, cât şi celor aflaţi mereu în mişcare, pentru care televizorul nu este mereu la îndemână, oferindu-le acces inclus timp de un an şi în aplicaţia HBO GO. Aceasta completează deja cunoscutul serviciu Orange TV Go, prin intermediul căruia clienţii pot urmări canalele live HBO și Cinemax, oriunde s-ar afla, pe mobil.