În perioada 7 februarie – 8 aprilie, noua ofertă Orange recompensează clienţii PrePay cu internet bonus pentru ei şi persoanele dragi.
Sunt două campanii care merg în paralel, una cu Millidge şi Doig și pupicii virtuali, a doua cu aplicația My Orange și bătăile inimii.

ID 120174631 © Emilio100 | Dreamstime.com

Pupici cu Millidge şi Doig

Astfel, în aplicaţia My Orange, clienţii vor putea trimite pupici virtuali cu ajutorul îndrăgitelor personaje Millidge şi Doig, sub forma unor mesaje adresate celor dragi. Pentru fiecare mesaj trimis de către un client PrePay, atât cel care îl primeşte cât şi cel care îl trimite vor fi recompensați cu 10 GB bonus.

Campania se adresează tuturor clienţilor Orange, însă abonații pot doar să primescă bonusuri, nu să le şi ofere. Indiferent câte mesaje vor fi trimise, se pot cumula cel mult 50 GB pe durata campaniei, reprezentând 5 bonusuri a câte 10 GB.

ads

În plus, pentru orice opţiune PrePay de minim 6 euro credit activată în perioada promoţiei, clienţii vor fi recompensaţi suplimentar cu 30 GB de internet. Bonusul este valabil timp de 30 de zile de la activarea opţiunii.

Bonusurile de internet, fie că sunt primite alături de mesajele trimise celor dragi sau la activarea unei opţiuni PrePay de minim 6 euro, sunt disponibile fără să modifice limita traficului de internet naţional şi în roaming.

Bătăile inimii din My Orange

În perioada 7 februarie – 19 martie clienţii Orange îşi pot arăta aprecierea pentru cei dragi într-un mod inedit prin intermediul aplicaţiei My Orange în secţiunea dedicată, My Heartbeats.

Cu My Orange, clienţii își pot declara dragostea trimiţând persoanelor dragi sunetul inimii lor prin intermediul aplicației mobile. Utilizatorii primesc astfel internet cadou pentru fiecare bătaie a inimii, dar şi beneficii suplimentare dacă aleg să îşi lase datele de contact, exprimandu-şi astfel interesul pentru a afla mai multe detalii legate de pachetele de servicii Orange Love. De asemenea, cei care optează în perioada campaniei pentru unul dintre pachetele Orange Love, beneficiază de acces gratuit timp de 6 luni la canalele HBO şi în aplicaţia HBO GO.

Atât clienţii care trimit bătăile inimii prin intermediul aplicației My Orange, secțiunea My Heartbeats cât şi cei care le primesc, sunt recompensaţi cu până la 200 GB de internet cadou. Bonusul de internet se alocă pentru primele 3 trimiteri din aplicaţie.

În plus, după primele 3 trimiteri, cei care aleg să îşi lase date de contact, beneficiază de trei ori mai mult internet bonus. Pe lângă cele 3 trimiteri standard, aceştia primesc încă 3 trimiteri cu 300 MB pentru fiecare bătaie de inimă. Astfel, clienţii sunt recompensaţi cu 30 GB pentru 100 de bătăi pe minut şi pot cumula până la 200 GB.